arkadaşlar progestron tedavisi oldum yarı özel bir hastane de doktor başka bir özel tıp merkezine gitmişilacı içip şiştiğimle kaldım kontrole gidemiyorum.aktarın yolunu tutsam mı diye düşünüyorum.balıkesir de yaşayıpta özel bir kadın doğumcu doktor bildiğiniz var mı?
Balıkesir merkez mi cnmarkadaşlar progestron tedavisi oldum yarı özel bir hastane de doktor başka bir özel tıp merkezine gitmişilacı içip şiştiğimle kaldım kontrole gidemiyorum.aktarın yolunu tutsam mı diye düşünüyorum.balıkesir de yaşayıpta özel bir kadın doğumcu doktor bildiğiniz var mı?
balıkesirin bir ilçesindeyim de bize en yakın bandırma ve balıkesir merkezBalıkesir merkez mi cnm
Doktorunuz gittiyse yerine yeni bir doktor gelmiştir,bende bir ara tiroit tedavisi için özele gidiyordum,gittiğim bazı doktorlar farklı hastaneye gitmişlerdi tedavime yeni gelen doktorlar baktı,zaten dosyam var bilgisayardan girince pat diye çıkıyor herşey sizde yerine gelen doktora gidebilirdiniz.arkadaşlar progestron tedavisi oldum yarı özel bir hastane de doktor başka bir özel tıp merkezine gitmişilacı içip şiştiğimle kaldım kontrole gidemiyorum.aktarın yolunu tutsam mı diye düşünüyorum.balıkesir de yaşayıpta özel bir kadın doğumcu doktor bildiğiniz var mı?
tedaviler 4-6 ay 1 sene olduğu için yeni gelene gitti mi bi daha ki kontrolde yine bırakırsaDoktorunuz gittiyse yerine yeni bir doktor gelmiştir,bende bir ara tiroit tedavisi için özele gidiyordum,gittiğim bazı doktorlar farklı hastaneye gitmişlerdi tedavime yeni gelen doktorlar baktı,zaten dosyam var bilgisayardan girince pat diye çıkıyor herşey sizde yerine gelen doktora gidebilirdiniz.
Devlette yok mu doktor ona gitseniz,ben tedavime devlette devam ediyorum.Doktorumda değişmedi aynı doktor hep.tedaviler 4-6 ay 1 sene olduğu için yeni gelene gitti mi bi daha ki kontrolde yine bırakırsa
yarı özel hastane mi olurmuş? merak ettim adı ne hastanenin?arkadaşlar progestron tedavisi oldum yarı özel bir hastane de doktor başka bir özel tıp merkezine gitmişilacı içip şiştiğimle kaldım kontrole gidemiyorum.aktarın yolunu tutsam mı diye düşünüyorum.balıkesir de yaşayıpta özel bir kadın doğumcu doktor bildiğiniz var mı?
bir parçasını devlet karşıladığı için yarı özel diyorumyarı özel hastane mi olurmuş? merak ettim adı ne hastanenin?
canım bütün özel hastaneler öyle ama A plus hastaneler hariç..bir parçasını devlet karşıladığı için yarı özel diyorum
özel bir tıp merkezinde değil yani kendi muayenehanesi bu özel doktorlar açısından biraz acemiyim ben ilk gidişte ne kadar ödeme yapılıyor.kontrole gidiliyor da kaç kontrol sonrası yine ödeme yapılıyor cidden biraz acemiyim.kendim hiç gitmedim tam özele sizin nasıl ne gibi sorun için yada kontrol için tercih edip memnun kaldınız yorumunuzu bekliyorum.Canım Balıkesir de benm doktorum EROL GÖKGÜR harika bir kadın doğumcudur Paşa Alanında yeri var kendi özel ama çok başarılı bir doktordur kesinlikle tavsiye ederim.
inşallah öbür aya ben bir kenara birikim yapayım.yada eşimle konuşayım.şansıma da benim geleceğim zaman adamın tamamen şehri terketmeye kalkmaz. şaka gibi ama 2 dir başıma geliyor.bir keresinde o yarı özel hastanenin bir pskiyatrına gittim iyi bir psikiyatr dı. ikinci kontrole gidemeden ki bu da en fazla bir aydır aradığımda doktor gitti dediler. bende başka bir doktor tavsiyesi aradım.atatürk dev. hast. gittim.o doktor da ilk gittiğim doktor doğru teşhis koydu.onun tedavisinden farklı bir şeye gitmedi bir zaman sonra ilaçlar artık etkisini yitirdiği için değişmesi mi lazım dı yada ara verilmesi.tai psikiyatırların 3-5 lafından sonra kerpetenle laf alıyorsun ağzından sonra o yaz dayım gazi ünv. uzmanlık yapıyordu.ordaki psikiyatr.bir ilaç verdi.ilaç baştan iyiydi fakat zaman geçtikçe yada ben düzeldikçe yan etkilerini çok hissettim nine gibi titriyordum o esnada eşimle tanıştım.onunla buluşma vs derken bıraktım tüm ilaçları.yani artık çok doktor değiştirmek istemiyorum.çocuk yapma yolunda psikiyatr maceralarım gibi geçsin istemiyorum.Ben doğumumu ve tüm gebelik kontrollerime Erol beye gittim muayene ücreti 80 tl 15 gün içinde ikincisi ücretsizdi ama biz artık çok samimi olmuştuk kendisi zaten çok babacandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?