- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
Sürekliyorgunum, kendimi bildimbileli,özellikle evdeoturduğum zamanlarda sürekliuykumgeliyor, adımatacak halim yok, neden olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yat uyu bebeğim.Sürekliyorgunum, kendimi bildimbileli,özellikle evdeoturduğum zamanlarda sürekliuykumgeliyor, adımatacak halim yok, neden olabilir
Demirinizi ölçtürün mutlaka normal değil.Sürekliyorgunum, kendimi bildimbileli,özellikle evdeoturduğum zamanlarda sürekliuykumgeliyor, adımatacak halim yok, neden olabilir
mesela yataktan kalkamıyorum, hep uykum var, üzerimde bir ağırlık var,anlamıyorum bu tembellik değil, bu başka bişieski konularını biliyorum.
acaba doktor desteği mi alsanız. çünkü aşırı tembelsiniz bu normal değil bence.
Sürekliyorgunum, kendimi bildimbileli,özellikle evdeoturduğum zamanlarda sürekliuykumgeliyor, adımatacak halim yok, neden olabilir
kendimi bildim bileli kansızım zaten ama tuhaf olan mutlu olduğumda hareketliyim hatta uyku bile uyumuyorummutlu old zamandemir eksikliği olabilir mi
mesela yataktan kalkamıyorum, hep uykum var, üzerimde bir ağırlık var,anlamıyorum bu tembellik değil, bu başka bişi
kendikendime bu yorgunluğun anormal olduğunu biliyorum ama kafamda gelecekle ilgili binbir türlü şey dönüyor, kafam sürekli yrgun, mutsuz, belirsizlikler insanın canını sıkıyorama başka bişey yüzünden eşinle aranda büyük sorunlara sebeb oluyor.
sosyal fobinde var anladığım kadarı ile. arkadaş edinmekte zorlanıyorsun hatırladığım kadarıla.
ben senin kan değerlerinde demirinde sorun olduğunu düşünmüyorum.
depresyon çeşidi olabilir. bence psikolog yardımı al. silkelen şöyle bir at kendini dışara açılırsın.
annem derdiki. uyku uykunun mayasıdır. yattıkça yatarsın.
iş bul bence çalış parasına bakma. olmadı el işi ör olmadı kurslar var devletin ücretsiz onlara katıl.
günlere gir. sosyalleş hiç kimse bulamadığım zaman ben yaşlı teyzelerle oturduğum bile oluyor. çok gırgır oluyorlar.
ama bak lütfen artık silkelen.
Ev hapis gibiyse calissana meslegin var. Kusura bakma ama seninki hastalik falan da değil.bir de zevk almıyorum hayattan hergün ,aynı ve ot gibi yaşıyorum, ev hapis gibi,içim geçmiş gibi
kendimi bildim bileli kansızım zaten ama tuhaf olan mutlu olduğumda hareketliyim hatta uyku bile uyumuyorummutlu old zaman
Tiroid aşırı derecede uyku ve yorgunluk yapar bende tiroid hastasıyım aynı zamanda kansızlık-vitamin eksiklikleri de bu belirtileri gösterir özellikle b12 eksikliği.Sürekliyorgunum, kendimi bildimbileli,özellikle evdeoturduğum zamanlarda sürekliuykumgeliyor, adımatacak halim yok, neden olabilir