• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli zarar veren biri var

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Kisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?

Kisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Kameraların olduğu bir yere koyun

Kameranın gördüğü yerleri tespit edip oralara parkedin?

Kim yapar ki bu kadar duzenli sekilde bunu... sizden nefret eden birileri mi var
Sitede kimseyi tanimiyorum ki niye nefret etsinler.kameranin gordugu yerler henelde benim is saatimde dolu oluyor.arac ici kamera gosterir mi ki taktirsam bilenler yardimci olabilir mi

Hankmlar kameralarin gordugu yerler surekli dolu pluyor tabi elomden gelsigince oraya koyuyorum ama arac ici kamera is gorur mu nereden alabirim hic de anlamam bilen var mi

Buradan bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200719-021418.webp
    Screenshot_20200719-021418.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 60
ben buna çok benzer bişeye rastlamıştım, kadın kocasının sevgilisi diye şüphelendiği kadının arabasını mahvetmişti kız kardeşiyle beraber , meğer yanlış arabayı kafaya takmışlar boş yere araba mahvolmuştu.neyse sizin arabayı başka biriyle karıştırmış biri olabilir, arabanızla birisinin garaj kapısını ya da park yerini kapatıyorsanız anlayın diye bu tarz bişey yapan olur, araba 2. else eski sahibinden kalma bi takıntılı durum olabilir.ya kamera önüne koyacaksınız ya da araç içi kamera alacaksınız

Orayı gören bir kameranın olduğu yere çek. Ya da gören bir kamera ekle derim. Kim acaba bende merak ettim.

Hiçbir çare bulamazsanız civarda ücretli otoparklar varsa, oraya koyun bari. Çok sinir bozucu bir durum ama... Belki sadece arabanızı beğendi, yeni olduğunu gördü, kıskançlıktan yapıyor. Ya da apartmandakilerle konuşsanız, başkasına da yapılıyor belki. Böyle böyle insanları yıldırıp, kendine park yeri açmaya çalışan bir ruh hastası da olabilir.

Sitenin güvenliği var mı? Güvenlikle konuşun ve kamera gören bir yer ayarlasınlar size ama en iyi çözüm araç içi kamera gibi görünüyor.

Pazartesi olk is guvenlik kameralalrinin ayrintili incelenmesi icin konusacagim orayi gormese bile o tarafa kim gidiyo ona goren kamera
Ya insanlar neden bu kadar kotu.cizikler de derin derin inanin.oymus resmen.ruh hastalari...
Nedenini sorgulamayin hanimlar nedeni olamaz hervekten kimseyi tanimiyorum.

Sorunlu park ediyor olabilir misiniz? İki araçlık yere tek araç, yamuk park, girişi çıkışı engellemek falan birilerini kızdırıyor olabilir mi?
Bizim sitede iki araçlık yer işgal eden bi abla vardı, önce uyardılar, silecek falan kaldırdılar, sonra üç araba çıkamayacağı şekilde etrafını kapattılar. Düzelme olmayınca en son biri dört lastiğini birden indirmiş olay çıktı sabah sabah. Ondan sonra düzeldi, dikkat etmeye başladı.

Aracın içine dışarıdan farkedilmeyen öne ve arkaya kamera taktirin

Sorunlu park ediyor olabilir misiniz? İki araçlık yere tek araç, yamuk park, girişi çıkışı engellemek falan birilerini kızdırıyor olabilir mi?
Bizim sitede iki araçlık yer işgal eden bi abla vardı, önce uyardılar, silecek falan kaldırdılar, sonra üç araba çıkamayacağı şekilde etrafını kapattılar. Düzelme olmayınca en son biri dört lastiğini birden indirmiş olay çıktı sabah sabah. Ondan sonra düzeldi, dikkat etmeye başladı.
Ya inan eger iki kisilik yere falan park ettiysem yanlislikla cikip hemen tek kisilik yere birakiyorum.ama yapilanlar magandalik kusura bakmayin da nefret ediyorum su zihniyetten...okullarda nezaket egitimi ahlak egitimi diye bi sey olmali.hukuk egitimi de olmali birinin malina zarar vermenin suc oldugu anlatilmali

Şunun için yapmıştır bunun için yapmıştır diyemem çünkü bu bir psikoplatlik bir durum. Normal sağlıklı bir insan, konuşmak dururken böyle bir şey yapmak istemez .

Polise gidip konuşun belki uzaktan sizin aracinizi takip edecek birileri olaya dahil olur.
Umarım bulunur ve maddi olarak iyi bir ceza alır yapan kişi.
En cok üzüldüğüm bu tür olaylarda pek ceza uygulanmıyor. Bana göre illa insan cani baz alinmamali.
hayvanimiza, esyamiza zarar verenler de ceza almalı.

Back
X