- 21 Haziran 2018
- 78
- 41
- 38
- 30
- Konu Sahibi Annelikhayalii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet geçmesine rağmen çok silik çıkmış. Belki de geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.Mrb lütfen cevaplayabilir misiniz adetim 2 gün gecikti test yaptım silik çıktı 4 yıllık evliyim var mı sizce gebelik![]()
Tşk ederim adetlem düzensiz olduğu için bir ay 29 bir ay 34 günde bir oluyorum tahminimce 2 gün geçti diye hesapladım yani bugün adet başlangıcımdan itibaren 32. Günüm hayırlısı bakalımAdet geçmesine rağmen çok silik çıkmış. Belki de geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.
Benimde silik cıktı hamileyim. Bak attım aynı senin gibi. Senide tebrik ederim cnmAdet geçmesine rağmen çok silik çıkmış. Belki de geç döllenmedir. Hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.
senin ki daha net canım var seninde hayırlı olsun kan testi yaptırBenimde silik cıktı hamileyim. Bak attım aynı senin gibi. Senide tebrik ederim cnm
Yaptırdım cnm :) cuma kese görmeye gidicem 25 kasımda idrar yaptimS
senin ki daha net canım var seninde hayırlı olsun kan testi yaptır![]()
Benimde silik cıktı hamileyim. Bak attım aynı senin gibi. Senide tebrik ederim cnm
Sanırım hamilesin cnm bende aynı durumdayım benimkide silikMrb lütfen cevaplayabilir misiniz adetim 2 gün gecikti test yaptım silik çıktı 4 yıllık evliyim var mı sizce gebelik![]()
Sanırım sende hamilesin cnm adetin geçti miSanırım hamilesin cnm bende aynı durumdayım benimkide silik
8 gün geçti 1 hafta önce test yaptım tek çizgi bugün 2 test yaptım ikisinde de silik çiktiSanırım sende hamilesin cnm adetin geçti mi
Adetin kaç gün geçmiştiBenimde silik cıktı hamileyim. Bak attım aynı senin gibi. Senide tebrik ederim cnm
Adet günümdüAdetin kaç gün geçmişti