- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Sonucunuz ne oldu acebakan testi yaptrmadım bugün. bugün bat günüm ve cmt kadın doğumcuma randevu almıştım zaten. beklemek istedim çünkü sürekli hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. adet belirtilerim vardı 2gün önce onlar da yok oldu ki bugün adet olmam gerekiyor. hatta eşim adet oldum sanıyor 2gündüriçimde bir umut bekliyorum şuan. buraya yazıcam öğrenince
Merhaba kızlar bata 1 gün var bu sabah surelab gebelik testi yaptım. 3aydır deniyoruz. 2 gündür adet olacakmışım gibi his var, mide bulantısı ve karın ağrısı karışık bir his varya. testimde sanki silik çizgi görüyorum. Umutlanmak da istemiyorum, hayal kırıklığı yaşamak çok kötü sonrasında ama bir umut işte. Testi yüklüyorum yorumu olan olur mu?
daha kan testi yaptrmadım ama adet de görmedim. hiç gecikmezdi bende. yarın dr randevum onu bekliyorumSonucunuz ne oldu aceba
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziAynı marka testle çarşamba sabahı bir tık daha açık şekilde çıktı dün sabah yine yaptım çizgi biraz daha belirleşmişti dün akşam kan testi verdim 56lı bir değer çıktı. Hayırlsıı ile gebesiniz inşAllah Rabbim devamına erdirsin
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziben de ilk kez bu kadar umutluyum bakalım sonuç ne olacak
korkuyorum bi yandan da ya değilsem diye. ne yapacağımı şaşırdımAmin inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Testi tekrarlayın isterseniz az çok belli eder kendini
korkuyorum bi yandan da ya değilsem diye. ne yapacağımı şaşırdım
Amin teşekkür ederimKorkunuzu çok iyi anlıyorum dün arkadaşım olmasa hastane kapısından dönecektim. Ama öyle yada böyle yüzleşmek gerekiyor bir test ile olayı biraz daha nete bağlayın. Yine test pozitif çıksa kanda çıkacak mı diye korkacaksınız hepsi olağan şeyler rabbim herşeyi güzel eylesin
Amin teşekkür ederimkan verdim yarım saat önce bakalım ne çıkacak sonuç. kimseye de söylemedim. gizli saklı verdim kanı. sadece burda bu yazdıklarımı okuyanlar biliyor
sonucum çıktı. betahcg 14 müş. Çok düşük diil mi bu değer? sevinemedim bileUmarım güzel sonuç almışsınızdırbizi de haberdar edin lütfen
sonucum çıktı. betahcg 14 müş. Çok düşük diil mi bu değer? sevinemedim bile
yaaa ne güzelYok değil çok yeni daha o yüzdendir önemli olan gün aşırı 2 katı artmış olması. Pazar günü tekrar yaptırın 2 katına çıktıysa güzel ilerliyor demektir.
Arkadaşım 6 iken öğrendi şimdi bebeği kucağında geçen ay doğum yaptı
yaaa ne güzelne biliyim korktum değeri görünce. ilk gebeliğimde 57binken öğrenmiştim 5.haftamda. pazar tekrar yaptırıcam inşallah güzel ilerler
evet beklemek lazım. çok yeni daha. keşke kan tahlili yaptırmasaydım diyorum hattaBiraz erkenci davrandığımız için herşeyi stres ile yaşıyoruzbenimde 56 idi nolacak diye merak ediyorum ekimde kimyasalım vardı korkuyorum ama ne yaparsak yapalım veren rabbim onun dediği olacak
evet beklemek lazım. çok yeni daha. keşke kan tahlili yaptırmasaydım diyorum hattaama moral bozmaya gerek yok, bi araştırdım daha da düşük betahcg lerle öğrenip sağlıklı şekilde doğum yapanlar var ki zaten bu betahcg yükselen bi şey diil mi. düşükten başlayıp yükseliyo sonuçta. ben de düşükken tesadüfen öğrendim diyorum
Degerin 14cikti peki reglin kac gungecmisti doktorun bisi dedimi canim morelini bozma kimyasalsa olabilir herkesin basina geliyor bendd yasadimsonucum çıktı. betahcg 14 müş. Çok düşük diil mi bu değer? sevinemedim bile
O belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilirMerhaba kızlar bata 1 gün var bu sabah surelab gebelik testi yaptım. 3aydır deniyoruz. 2 gündür adet olacakmışım gibi his var, mide bulantısı ve karın ağrısı karışık bir his varya. testimde sanki silik çizgi görüyorum. Umutlanmak da istemiyorum, hayal kırıklığı yaşamak çok kötü sonrasında ama bir umut işte. Testi yüklüyorum yorumu olan olur mu?
Sonuç nedir acaba merak ettimevet adet olcakmışım hissi ama umarım olmam. kan yarın vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?