Gebeliğe Hazırlık surelab gebelik testi silik çizgi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucunuz ne oldu aceba

Aynı marka testle çarşamba sabahı bir tık daha açık şekilde çıktı dün sabah yine yaptım çizgi biraz daha belirleşmişti dün akşam kan testi verdim 56lı bir değer çıktı. Hayırlsıı ile gebesiniz inşAllah Rabbim devamına erdirsin

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ben de ilk kez bu kadar umutluyum bakalım sonuç ne olacak

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ben de ilk kez bu kadar umutluyum bakalım sonuç ne olacak

Amin inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Testi tekrarlayın isterseniz az çok belli eder kendini

korkuyorum bi yandan da ya değilsem diye. ne yapacağımı şaşırdım

Korkunuzu çok iyi anlıyorum dün arkadaşım olmasa hastane kapısından dönecektim. Ama öyle yada böyle yüzleşmek gerekiyor bir test ile olayı biraz daha nete bağlayın. Yine test pozitif çıksa kanda çıkacak mı diye korkacaksınız hepsi olağan şeyler rabbim herşeyi güzel eylesin

Amin teşekkür ederim kan verdim yarım saat önce bakalım ne çıkacak sonuç. kimseye de söylemedim. gizli saklı verdim kanı. sadece burda bu yazdıklarımı okuyanlar biliyor

Amin teşekkür ederim kan verdim yarım saat önce bakalım ne çıkacak sonuç. kimseye de söylemedim. gizli saklı verdim kanı. sadece burda bu yazdıklarımı okuyanlar biliyor

Umarım güzel sonuç almışsınızdır bizi de haberdar edin lütfen

sonucum çıktı. betahcg 14 müş. Çok düşük diil mi bu değer? sevinemedim bile

Yok değil çok yeni daha o yüzdendir önemli olan gün aşırı 2 katı artmış olması. Pazar günü tekrar yaptırın 2 katına çıktıysa güzel ilerliyor demektir.

Arkadaşım 6 iken öğrendi şimdi bebeği kucağında geçen ay doğum yaptı

yaaa ne güzel ne biliyim korktum değeri görünce. ilk gebeliğimde 57binken öğrenmiştim 5.haftamda. pazar tekrar yaptırıcam inşallah güzel ilerler

yaaa ne güzel ne biliyim korktum değeri görünce. ilk gebeliğimde 57binken öğrenmiştim 5.haftamda. pazar tekrar yaptırıcam inşallah güzel ilerler

Biraz erkenci davrandığımız için herşeyi stres ile yaşıyoruz benimde 56 idi nolacak diye merak ediyorum ekimde kimyasalım vardı korkuyorum ama ne yaparsak yapalım veren rabbim onun dediği olacak

Biraz erkenci davrandığımız için herşeyi stres ile yaşıyoruz benimde 56 idi nolacak diye merak ediyorum ekimde kimyasalım vardı korkuyorum ama ne yaparsak yapalım veren rabbim onun dediği olacak
evet beklemek lazım. çok yeni daha. keşke kan tahlili yaptırmasaydım diyorum hatta ama moral bozmaya gerek yok, bi araştırdım daha da düşük betahcg lerle öğrenip sağlıklı şekilde doğum yapanlar var ki zaten bu betahcg yükselen bi şey diil mi. düşükten başlayıp yükseliyo sonuçta. ben de düşükken tesadüfen öğrendim diyorum

Kesinlikle öyle sadece çok yeni iken öğrendiniz. Zamanla artacak

sonucum çıktı. betahcg 14 müş. Çok düşük diil mi bu değer? sevinemedim bile
Degerin 14cikti peki reglin kac gungecmisti doktorun bisi dedimi canim morelini bozma kimyasalsa olabilir herkesin basina geliyor bendd yasadim

O belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…