Gebeliğe Hazırlık Surelab Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu marka yanlış gösteriyor bende de çizgi çıkardı ve ertesi gün regl oldum, bak canım
üzüldüm ama bu sefer belirti olarak çok gaz sıkıntısı çekiyorum. göğüslerde dolgunluk var. akıntım regl öncesi hep çok beyaz olurdu bu sefer pek yok akıntım. ne bileyim böyle olunca şüphelendim

Umarım ben yanılırım testin doğru çıkar hakkında hayırlısı olsun , ama bu markadan hiç memnun değilim ovülasyonda da çizgi bozuyor,

İnşallah ,yok testle alakalı değildir idrara geçseydi çıkardı,
yarın ilk idrarla birdaha yapın ve 5 dakkayı geçmesin süre,

Canim öbürlerine bakarak daha belirgin ne kadar var adetine ?
Bide ovulasyon testi yaptindinmi hic dün bügün ?
3 gün var. ovulasyon testi hiç yapmadım. epey belirgin bugün ben de şaşırdım. 2 gebelik testi daha var elimde onları da regl günü yapıyım diyorum sabırsızım ama...

Ve bugün bat günüm çift çizgi daha net. en kısa zaman da hastaneye randevu alıcam. Benim umudumu kırmayan güzel sözler söyleyen tüm kardeşlerime teşekkür ederim.İnşallah en kısa zaman da isteyen herkese nasip olur. Bundan sonra dualarımdasınız

Labaquick gebelik testi nasıl yanlışlıkla pozitif çıkarıyormu bende beklemedeyim laboquick te gebelik var gibi
fakat oncomed marka da yok görünüyor
Bu fotodaki laboquick ile yaptım ama oncomed de yok tek çizgi kafam çok karışık adet günümü bekliyorum

Eklentiler

• 20210531_004317.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…