- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
Var gibi duruyor hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2665919
Eki Görüntüle 2665917 Eki Görüntüle 2665918
İlk 5 dakikada böyle bir sonuç çıktı bugün. biraz daha belirgin oldu sanki
inşallah sağolun.öyle yapıyımVar gibi duruyor hayırlı olsun.
bir kaç gün daha koyulaşmayı takip edin testle
Dünkilere gore evet biraz daha var gibi koyulasma testlere devam et bencede.
üzüldümBu marka yanlış gösteriyor bende de çizgi çıkardı ve ertesi gün regl oldum, bak canım
Umarım ben yanılırım testin doğru çıkar hakkında hayırlısı olsun , ama bu markadan hiç memnun değilim ovülasyonda da çizgi bozuyor,üzüldümama bu sefer belirti olarak çok gaz sıkıntısı çekiyorum. göğüslerde dolgunluk var. akıntım regl öncesi hep çok beyaz olurdu bu sefer pek yok akıntım. ne bileyim böyle olunca şüphelendim
inşallah öyledir. arkadaşın biri bu test markası yanlış diyor ya bilmiyorum bakıcaz artık adetime 3 gün var. bugün yapmadım yapsam mı kiGebelik oluştuysa en ucuz testlerde bile çıkıyor
erkndir belki idrara geçmemiş olabilir,
geçmiyor 5 dakikada az bir şekilde ikinci çizgi gözüküyor. yarın yapıyım artık sağolunİnşallah ,yok testle alakalı değildir idrara geçseydi çıkardı,
yarın ilk idrarla birdaha yapın ve 5 dakkayı geçmesin süre,
dayanamadım yaptım evde one step diye bir test vardı onu yaptım. İlk beş dakikada böyle oldu.bugün daha belirgin sanki. adetime kadar daha da yapmıcam tutucam kendimi.Tamam,hadi hayırlısı inşallah.
Canim öbürlerine bakarak daha belirgin ne kadar var adetine ?dayanamadım yaptım evde one step diye bir test vardı onu yaptım. İlk beş dakikada böyle oldu.bugün daha belirgin sanki. adetime kadar daha da yapmıcam tutucam kendimi. Eki Görüntüle 2666391 Eki Görüntüle 2666392
3 gün var. ovulasyon testi hiç yapmadım. epey belirgin bugün ben de şaşırdım. 2 gebelik testi daha var elimde onları da regl günü yapıyım diyorum sabırsızım ama...Canim öbürlerine bakarak daha belirgin ne kadar var adetine ?
Bide ovulasyon testi yaptindinmi hic dün bügün ?
Hangi test markası buUmarım ben yanılırım testin doğru çıkar hakkında hayırlısı olsun , ama bu markadan hiç memnun değilim ovülasyonda da çizgi bozuyor,
Hangi test markası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?