bir an önce toplayıp ülkelerine gönderilseler bari şunları. insanların yeterince derdi var zaten.
Annem Gaziantep'te yasiyor canim vardi tabiki ama simdi iti kopugu doldu onceden ticaret için gelir giderler gozede batmazlardi hatta mesur suriye pazarı vardir orda tek tük zararsizlardiSuriyeli oldugu mu bu haber verilmiş. Yazık.sanki burda ev sahbni vuran yok.
Antep zaten oldu olası savaş çkmadan da suriyeli vardı.
dönmezler nasıl toplayacaklar..Onlar döneceklermiş suriye ye siz merak etmeyin
Valla cumhurbaşkanınız dedi ben demedim
Resmen dağdan gelip bağdak kovmak oldu ama hayırlısı bakalım
Gitsinler kardeşim artık savaşda kalmadı hadi savaş var desek
Hem artık türkmen kardeşlerimize yer açılsın
eee ne olacaklar o zaman rahat bi yer buldular giderler mi hiç ekmek elden su gölden ne var ohh gel keyfim gel bizlerde onların sıkıntısını çekelimdönmezler nasıl toplayacaklar..
arkadaşın biri yazmıştı kapıcılar kralı filmi vardı kemel sunalın orada kedileri toplatıyorlardı..kedimi bu topllansın
scarface filminde vardı birebir benzer konu..Kubadan göçmenler Amerikaya geliyorlardı..ve çoğu dediğin gibi kadın satıcısı,hırsız,cani vb..tabi ülkeye çok büyük zararı oluyordu..Bunu Türk halkına neden yaptılar bilmiyorum..nefret ettim akp bu sebeble....eee ne olacaklar o zaman rahat bi yer buldular giderler mi hiç ekmek elden su gölden ne var ohh gel keyfim gel bizlerde onların sıkıntısını çekelim
gerekirse kedi olacaklar gidecekler
Hangii partiden pardonscarface filminde vardı birebir benzer konu..Kubadan göçmenler Amerikaya geliyorlardı..ve çoğu dediğin gibi kadın satıcısı,hırsız,cani vb..tabi ülkeye çok büyük zararı oluyordu..Bunu Türk halkına neden yaptılar bilmiyorum..nefret ettim bu partiden bu sebeble....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?