Çok sevdiğim bir laf vardır. "Bu gece üzüntümden donsuz yatıcam" diye. Allahtan havalar sıcak.kadınların biri 21 biri 19 yaşında adamların biri 39 biri 33 yaşında, resmi nikah yok. bir de haberde "belli bir ücret karşılığı evlenecek kadın" ibaresi geçiyor. işte bu zihniyetin kadına bakış açısı bu.
beter olun. üzülecek onca şey varken bunlara mı üzüleceğiz.
Bilmiyordum bu lafı ben , bak bir şey daha öğrendimÇok sevdiğim bir laf vardır. "Bu gece üzüntümden donsuz yatıcam" diye. Allahtan havalar sıcak.
bencede oh olsunn iyi olmuş keleşim ne zaman cahillikten kurtulacak bu türk erkekleri..Beter olsunlar,bir şeylerine sahip çıkamayan hödükler..
bencede oh olsunn iyi olmuş keleşim ne zaman cahillikten kurtulacak bu türk erkekleri..
ene negzel lafmış ya bu :) kullanırım ki bunu benÇok sevdiğim bir laf vardır. "Bu gece üzüntümden donsuz yatıcam" diye. Allahtan havalar sıcak.
çok cahiller yaaa ne buldum delisiler valla çok uzun yol var daha onların kaliteli olmalarına..Sahip çıkmayı öğrendikleri zaman,her kuşun etini yemiyecekler kakaocum
çok cahiller yaaa ne buldum delisiler valla çok uzun yol var daha onların kaliteli olmalarına..
aynen canımm aman uzak olsunlar bu tipler bizlerden ve kızlarımızdan yeminlen midem kalkıyor bu erkeklerden ..Resmi imza olmadan evlenecek zavallılar,kaliteli olamazlar ki zaten,olsa kalkıpta böyle evlenmeye kalkışmazlar..
Çok sevdiğim bir laf vardır. "Bu gece üzüntümden donsuz yatıcam" diye. Allahtan havalar sıcak.
aynen canımm aman uzak olsunlar bu tipler bizlerden ve kızlarımızdan yeminlen midem kalkıyor bu erkeklerden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?