- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ay ne komikSen aç biz okuyalım böyle daha eğlenceli :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne komikSen aç biz okuyalım böyle daha eğlenceli :)
Yooo hayır ben karar vermiyorum ama insanlar senden rahatsız bilmem farkında mısın??Konu açıp açmama siz mi karar vereceksiniz?Yeterince kitap okuma önerisi aldım teşekkürler diğerlerini zaten yapıyorum iyi günler
Rahatsız olanlar görmezden gelsin o zaman ne yapayım onların paşa gönlü hoş olsun diye davranamam dalga geçerek herkes kendi karakterini ortaya koyuyor ve artık onları hemen gözardı ediyorum çok güzel oluyorYooo hayır ben karar vermiyorum ama insanlar senden rahatsız bilmem farkında mısın??
Dalga konusu oluyorsun artık..
Yeterince kitap okuma önerisini almış olabilirsin ama hiç bir tane kitap alıpta okumamışsın anladım...
Benide goz ardi ettimi acaba deneme yapayim :)Rahatsız olanlar görmezden gelsin o zaman ne yapayım onların paşa gönlü hoş olsun diye davranamam dalga geçerek herkes kendi karakterini ortaya koyuyor ve artık onları hemen gözardı ediyorum çok güzel oluyor
Kitap okumamakta benim seçimim malesef bunada kimse karışamaz iyi günler
Gözardı hayırlı olsun sanada iyi günler:)Hic hos degil vicik vicik ,iyi gunler![]()
Yorumunu kaçırdım sanırım hemen ediyorum teşekkürler :)Benide goz ardi ettimi acaba deneme yapayim :)
Yapmaaa bununla yasayamam bu durumla basedememGözardı hayırlı olsun sanada iyi günler:)
Uzuldum yakinda konu goremezsin neden bu forum bos dersinYorumunu kaçırdım sanırım hemen ediyorum teşekkürler :)
Şu yorumu yapmak yerine konuyu es geçerdim gözardı edilmek hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki iyi günlerLaf olsun torba dolsun, ben evlendim sen treni kaçırdın da yazsaydın![]()
Kuran'ı evde bulunduran eşimdi onun elindeydi beni arayan adamın kendisi aradı ben mi ara dediö
Ayy milletçe yastayız...Rahatsız olanlar görmezden gelsin o zaman ne yapayım onların paşa gönlü hoş olsun diye davranamam dalga geçerek herkes kendi karakterini ortaya koyuyor ve artık onları hemen gözardı ediyorum çok güzel oluyor
Kitap okumamakta benim seçimim malesef bunada kimse karışamaz iyi günler
Sadece Tersledim eşim bunu yapsa birşey demezdim düşünerek hareket ettim zaten ben ondan daha kıskancımİyi de Mor cevap vermene gerek yoktu ki adama. Engelleyip geçmeliydin. Eşinden habersiz eski görüştüğün adamla konuştun, sana yapsa ne hissederdin bir düşün derim.
İyi günler.Ayy milletçe yastayız...
Millet !!
Hadi herkes yasa girsin profillere üzgün emojiler yapalımbanabenigeriver gözardı ediyor diye...
Bütün KK üyeleri yasta
Hadi canım iyi günler..
Kitap oku kitap ufku açar, ferahlatır...