• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz arama...

Konu açıp açmama siz mi karar vereceksiniz?Yeterince kitap okuma önerisi aldım teşekkürler diğerlerini zaten yapıyorum iyi günler
Yooo hayır ben karar vermiyorum ama insanlar senden rahatsız bilmem farkında mısın??
Dalga konusu oluyorsun artık..

Yeterince kitap okuma önerisini almış olabilirsin ama hiç bir tane kitap alıpta okumamışsın anladım...

Yooo hayır ben karar vermiyorum ama insanlar senden rahatsız bilmem farkında mısın??
Dalga konusu oluyorsun artık..

Yeterince kitap okuma önerisini almış olabilirsin ama hiç bir tane kitap alıpta okumamışsın anladım...
Rahatsız olanlar görmezden gelsin o zaman ne yapayım onların paşa gönlü hoş olsun diye davranamam dalga geçerek herkes kendi karakterini ortaya koyuyor ve artık onları hemen gözardı ediyorum çok güzel oluyor
Kitap okumamakta benim seçimim malesef bunada kimse karışamaz iyi günler

Rahatsız olanlar görmezden gelsin o zaman ne yapayım onların paşa gönlü hoş olsun diye davranamam dalga geçerek herkes kendi karakterini ortaya koyuyor ve artık onları hemen gözardı ediyorum çok güzel oluyor
Benide goz ardi ettimi acaba deneme yapayim :)

Kuran'ı evde bulunduran eşimdi onun elindeydi beni arayan adamın kendisi aradı ben mi ara dediö

İyi de Mor cevap vermene gerek yoktu ki adama. Engelleyip geçmeliydin. Eşinden habersiz eski görüştüğün adamla konuştun, sana yapsa ne hissederdin bir düşün derim.

Ayy milletçe yastayız...

Millet !!
Hadi herkes yasa girsin profillere üzgün emojiler yapalım banabenigeriver banabenigeriver gözardı ediyor diye... :cry:
Bütün KK üyeleri yasta :KK70:

Hadi canım iyi günler..
Kitap oku kitap ufku açar, ferahlatır...

İyi de Mor cevap vermene gerek yoktu ki adama. Engelleyip geçmeliydin. Eşinden habersiz eski görüştüğün adamla konuştun, sana yapsa ne hissederdin bir düşün derim.
Sadece Tersledim eşim bunu yapsa birşey demezdim düşünerek hareket ettim zaten ben ondan daha kıskancım

Adam aramis cevabini vermişsiniz eşinizin aklina soru işaretleri düşürmek icin erken bence.. Bir daha ararsa bu artik tacize girer o zaman soylersiniz eşinize

Back
X