Sürpriz gebeliğim ikiz çıktı :)

ecem1908

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
19
8
16
29
Selam Hanımlar,
Bu hafta 6 haftalık hamile olduğumu, şüphelerim üzerine yaptığım gebelik testi de silik bir şekilde çift çizgi çıkıp kan testi yapınca öğrendim. Bugün doktora gittim ve 6. Haftanın içinde olduğumu, ikiz gebelik oluştuğunu öğrendim. Temmuz ayında evlenmiştik ve birkaç sene çocuk düşünmüyorduk. Eşimin inadı sebebiyle korunma yöntemi kullanmıyorduk ama geri çekiliyordu. 10 gün önce 2-3 sene çocuk düşünmüyorum derken bugün karnımda iki yavru olduğunu öğrendim. Sevindim, korktum ne yapsam bilemedim. Tecrübelerinize sığınıyorumm

Çok da sürpriz sayılmazmis aslında, korunmuyormussunuz :) sağlıkla gelsinler inşallah

oncelikle tebrik ederim korunmayinca supriz gebelik olmuyor ki bu baya beklenen gebelik olmus :confused:
18 aylik ikizlerim var Allah size de saglikla kavusmayi nasip etsin.biz ya yardimci yada aile destegi aliyoruz.cok ikiz annesiyle tanistim yalniz bakabilene daha denk gelmedim .o biraz maddi manevi zorluyor .cok tatlilar dunyaya bedel o ayri tabi her evlat giibi

Selam Hanımlar,
Bu hafta 6 haftalık hamile olduğumu, şüphelerim üzerine yaptığım gebelik testi de silik bir şekilde çift çizgi çıkıp kan testi yapınca öğrendim. Bugün doktora gittim ve 6. Haftanın içinde olduğumu, ikiz gebelik oluştuğunu öğrendim. Temmuz ayında evlenmiştik ve birkaç sene çocuk düşünmüyorduk. Eşimin inadı sebebiyle korunma yöntemi kullanmıyorduk ama geri çekiliyordu. 10 gün önce 2-3 sene çocuk düşünmüyorum derken bugün karnımda iki yavru olduğunu öğrendim. Sevindim, korktum ne yapsam bilemedim. Tecrübelerinize sığınıyorumm
merhaba bende ikizlere hamileyim ve çok tedirginim hayırlı olsun sizinde gebeliğiniz

Selam Hanımlar,
Hayırlı olsun canım 🥰 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum. Ne belirtiler yaşadın ? Bende ikiz gebelikten şüpheleniyorum. Doktora gitmedim henüz . Acaba belirtilerimiz aynı mı? Rica etsem yazar mısın neler yaşadığını😍

Back
X