Sürpriz gebelik

merhaba arkadaşlar iki bebeğim var ve sürpriz bir şekilde yine hamileyim. Yaşım 43 ve bebeği ne maddi ne manevi olarak yetemem,mümkün değil. Sorum;
devlet hastanesi var benim bulunduğum ilde gidersem kürtaj yapılır mı hemen?
Evlisiniz ve 2 evladınız var. Yetemmktn korkark lütfen bunu bir daha düşünün Rabbim size o yaşta nasip etmişse 3uz gibi büyütün.
Mutlaka zorluğu vardır ama hep küçük kalmaycklar aklnz hep onda kalack bir ömür. Lütfen Allah dua edip yakinlarinzdan destek isteyin.

ben 40 yaşıma kadar Allah’a her duamda dedim ki Allahım evlilik kederimde varsa boz .
Hayırlı hayırsız istemiyorum dedim ve 40 da evlendim iki çocuk yaptım yani potansiyelimin çok ötesinde oldu. Yani bu doğuracağım bebeğe haksızlık olur. Kınadıklarımı yaşıyorum olay sadece bu.
40 ta evlendiniz
41 doğurdunuz
42 doğurdunuz
43 yine hamilesiniz

yani acaba kontrol yönteminde bir hatanız olabilir mi? gebe-lohusa olmadığınız her ilişkide gebe kalmış gibisiniz.

40 yaşına kadar düzenli cinsel hayatınız vardıysa ve aynı korunma yöntemi ile gebe kalmıyorduysanız belki eşiniz bişeyi yanlış yapıyordur?

ikisi isteyerek oldu korunmadık ama bunda net ve kararlıydık olmaması konusunda, korunma yöntemi prezervatif ve mutlaka bir şey yanlış ilerledi ki oldu. Ben bakamayacağım bir çocuk getirmek istemiyorum çünkü bir bebek daha beni psikolojik olarak yıpratır. Devlet hastanesinde işler nasıl ilerliyor bilmiyorum yarına randevu aldım bunun böyle olması daha hayırlı olacak.

ikisi isteyerek oldu korunmadık ama bunda net ve kararlıydık olmaması konusunda, korunma yöntemi prezervatif ve mutlaka bir şey yanlış ilerledi ki oldu. Ben bakamayacağım bir çocuk getirmek istemiyorum çünkü bir bebek daha beni psikolojik olarak yıpratır. Devlet hastanesinde işler nasıl ilerliyor bilmiyorum yarına randevu aldım bunun böyle olması daha hayırlı olacak.
40 ta evlendiniz
41 doğurdunuz
42 doğurdunuz
43 yine hamilesiniz

yani acaba kontrol yönteminde bir hatanız olabilir mi? gebe-lohusa olmadığınız her ilişkide gebe kalmış gibisiniz.

40 yaşına kadar düzenli cinsel hayatınız vardıysa ve aynı korunma yöntemi ile gebe kalmıyorduysanız belki eşiniz biş
madem istemiyorsanız lütfen tüplerinizi bir an evvel baglatın o cana yazık
Haklısınız.

merhaba arkadaşlar iki bebeğim var ve sürpriz bir şekilde yine hamileyim. Yaşım 43 ve bebeği ne maddi ne manevi olarak yetemem,mümkün değil. Sorum;
devlet hastanesi var benim bulunduğum ilde gidersem kürtaj yapılır mı hemen?
Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorum😞her zorluğun bir rahatlığı olur

Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorum😞her zorluğun b
Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorum😞her zorluğun bir rahatlığı olur
Emin ol hiç bir rahatlığı olmayacak benim için ve çocuklarım için.
çocuk büyütmek çok zor ve maalesef kimse yardımcı olmuyor siz yalnızsınız. Benim tek hatam istemediğimde net olmama rağmen tüplerimi bağlatma kosunda geç kalmam. Umarım en kısa zamanda Allah size de nasip eder.

Herkes devlette yapılır demiş ama yasa öyle. Geçenlerde tabipler odası mıydı sanırım öyle bir stk kadınların kürtaj hakkını anayasal olarak korunmasını talep etti. Bildiğiniz artık gebelik sağlıklı değilse yapılmıyor genel tablo da. Umarım bulabilirsiniz

Emin ol hiç bir rahatlığı olmayacak benim için ve çocuklarım için.
çocuk büyütmek çok zor ve maalesef kimse yardımcı olmuyor siz yalnızsınız. Benim tek hatam istemediğimde net olmama rağmen tüplerimi bağlatma kosunda geç kalmam. Umarım en kısa zamanda Allah size de nasip eder.
40 a kadar rahat yaşamışsınız, iki üç sene daha sıkın dişinizi,sonrası yine kolay.Kıymayın derim ben, her bebek bir mucize.

Bunu Google dan çok rahat öğrenebilirsiniz
Evet belli bir süreye kadar anne baba rızası alınarak yapılıyor diyor da
Kadınlar kulübü için kaotik bir konu
Bu konu çok baş götürmüştür :KK53:
Eski bir üye olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam 😂

Back
X