- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Ndisndşsmdsşdmdl ben uyarıyım onu korunsuntabii ki hamile kalmış olabilirsiniz. hatta mesela bakın sevgiliniz evde sizi düşünerek masturbasyon yapti diyelim.. o zaman bile gebe kalma şansınız var. aman diyim çok dikkatli olun.
Yapppma kdşsmdsşBence çok yüksek bir ihtimal, temas var. Bir doktora gidin
O ıslaklık belki senin ıslaklığındır :))Kendi kıyafetini deldiii geçti nasıl ıslandı benim pijama
Hayıır onun pijaması baya ıslaktı benim pijama da ondan ıslandıO ıslaklık belki senin ıslaklığındır :))
Ayy kuzum yaa :)Tebrikler,pijamanız hamile.
Djlwkdeldk cidden soruyorum iç çamaşırına da ıslaklık geçmişse risk mi bu takmıyonuz beni yaAyy kuzum yaa :)
Hayır böyle birşey söz konusu değil kafanı yormaDjlwkdeldk cidden soruyorum iç çamaşırına da ıslaklık geçmişse risk mi bu takmıyonuz beni ya
Polyestere bağladımErkekler hep “sentetik, yapay” diyorsun yani :)
Sonunda ciddi bir yorum çok sağolHayır böyle birşey söz konusu değil kafanı yorma
Ayy kuzum yaa :)
ıslanmış pijamana değmiş su neticede emer yani onu hesaba katmadıkİşte ben de onu sorguluyorum pijamama nasıl ulaştı ıslaklık djslsmdl
Sürtünerek kaldım ben. Siz de mi sürtündünüz?Nasıl hamile kalmışşş
Biz boşa deniyoruz yıllardır doğrusu buBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Canım değil tabiki risk falan korkuyosanızda böyle şeyler yapmayınDjlwkdeldk cidden soruyorum iç çamaşırına da ıslaklık geçmişse risk mi bu takmıyonuz beni ya
Sürtünmeye ayırdıkları vakit kadar okuyup bilgi edinmeye ayırsalar konu açmalarına gerek kalmaz. Cahil kalmayı seviyorlar diye dalga geçmeyi bırakacak değiliz.Arkadaşlar dalga geçiyoruz falan ama aslında dalga geçilecek bir durum yok. Ülkemizde cinsellik tabu haliyle çoğu insanın özellikle de genç kızların cinsellik hakkında bilgisi yok. O yüzden en ufak şeyde hamile kalır mıyım korkusu yaşıyorlar. O yüzden burda sürekli böyle konular görüyoruz.
Ama konu sahibi sende az mantık lütfen. Sence pijama üstünden hamile kalınabilir mi? İnsanlar aylarca,yıllarca deniyor hamile kalmak için. Karşı taraf içine boşalmadığı sürece hamile kalma olasılığın çok çok düşük. Düzgün bir şekilde korunduktan sonra da endişelenmene gerek yok.
İnsanların dalga geçme nedeni aslında artık yorulmuş ve sıkılmış olmaları bence. Defalarca benzer başlıkların altına eger birşey yapmaya niyetlendiyseniz korunun gibi yorumlar yapılmasına rağmen aynı başlıkları tekrar tekrar görüyoruz.Arkadaşlar dalga geçiyoruz falan ama aslında dalga geçilecek bir durum yok. Ülkemizde cinsellik tabu haliyle çoğu insanın özellikle de genç kızların cinsellik hakkında bilgisi yok. O yüzden en ufak şeyde hamile kalır mıyım korkusu yaşıyorlar. O yüzden burda sürekli böyle konular görüyoruz.
Ama konu sahibi sende az mantık lütfen. Sence pijama üstünden hamile kalınabilir mi? İnsanlar aylarca,yıllarca deniyor hamile kalmak için. Karşı taraf içine boşalmadığı sürece hamile kalma olasılığın çok çok düşük. Düzgün bir şekilde korunduktan sonra da endişelenmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?