Sürtünerek hamile kalınır mı?

Sürtünmeye ayırdıkları vakit kadar okuyup bilgi edinmeye ayırsalar konu açmalarına gerek kalmaz. Cahil kalmayı seviyorlar diye dalga geçmeyi bırakacak değiliz.
Geç dalganı ama bu kadar kırıcı olmaya da gerek yok. Zaten iğrenç hissediyorum artık daha da iğrenç hissediyorum ama siz bununla da dalga geçersiniz. Tamam en bilgili en namuslu sizsiniz ben sürtünmekten araştırmaya vakit bulamamışım.

İnsanların dalga geçme nedeni aslında artık yorulmuş ve sıkılmış olmaları bence. Defalarca benzer başlıkların altına eger birşey yapmaya niyetlendiyseniz korunun gibi yorumlar yapılmasına rağmen aynı başlıkları tekrar tekrar görüyoruz.
Z kuşağı bilgiye (eskiye nazaran) daha kolay erisebiliyor ancak yeterli seviyede okuyup arastirmiyorlar.
Cinselliği araştırmama gerek olacak bir durum yaşamamıştım şuana kadar ilk sevgilim kendisi hep de bu konulardan uzak büyüdüm. Yani bu kadar kınanacak alay edilecek ne vardı anlayamadım. Şakası yapılır güldüm de zaten ama bazı yorumlar fazla.

Böyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Tabi ki kalır, tanıdığım biri var sürtünerek hamile kalmış hem de ikiz ama onlardan ateş çıkmış sürtününce.

Arkadaşlar dalga geçiyoruz falan ama aslında dalga geçilecek bir durum yok. Ülkemizde cinsellik tabu haliyle çoğu insanın özellikle de genç kızların cinsellik hakkında bilgisi yok. O yüzden en ufak şeyde hamile kalır mıyım korkusu yaşıyorlar. O yüzden burda sürekli böyle konular görüyoruz.

Ama konu sahibi sende az mantık lütfen. Sence pijama üstünden hamile kalınabilir mi? İnsanlar aylarca,yıllarca deniyor hamile kalmak için. Karşı taraf içine boşalmadığı sürece hamile kalma olasılığın çok çok düşük. Düzgün bir şekilde korunduktan sonra da endişelenmene gerek yok.
Çok teşekkürlerrr ilk olay yaşandıktan sonra hiç aklıma bu korku gelmemişti zaten ama durdukça ya ıslaklık iç çamaşırıma geçmişse ya ıslaklık vajinama temas ettiyse gibi korkular geldi ben de çok mantıklı olmadığının farkındayım ama ihtimal var gibi geliyor işte. Reglim beş güne olması lazım ya olmazsa diye korkuyorum meselaaa. Elimde değil takıntılı bir yapım var

Cinselliği araştırmama gerek olacak bir durum yaşamamıştım şuana kadar ilk sevgilim kendisi hep de bu konulardan uzak büyüdüm. Yani bu kadar kınanacak alay edilecek ne vardı anlayamadım. Şakası yapılır güldüm de zaten ama bazı yorumlar fazla.
Kadinlarkulubu bu bakıma bence Türkiye deki en büyük feminist hareketlerden biri. Beyaz yakalara kadınların iş hayatındaki rolü zart zurt eğitimleri veriliyor, tamamen gereksiz. Bir stand up ci vardı çok da güzel bir lafı vardı bizim feministlere kadikoy sokaklarında değil, doğuda ihtiyacımız var diye... önemli olan erisilemeyene erişmek.
İnternet ortamı burası her türlü yorum alırsınız, alınmayın çekinmeyin sorun yine insanlar bir iki takılır ama yanıt alırsınız. Ama yine tekrarlayacagim türlü türlü hastalık var , başınıza gelmesini beklemeden birseyleri araştırın, Tek problem cocuk ve hamilelik değil.

Kadinlarkulubu bu bakıma bence Türkiye deki en büyük feminist hareketlerden biri. Beyaz yakalara kadınların iş hayatındaki rolü zart zurt eğitimleri veriliyor, tamamen gereksiz. Bir stand up ci vardı çok da güzel bir lafı vardı bizim feministlere kadikoy sokaklarında değil, doğuda ihtiyacımız var diye... önemli olan erisilemeyene erişmek.
İnternet ortamı burası her türlü yorum alırsınız, alınmayın çekinmeyin sorun yine insanlar bir iki takılır ama yanıt alırsınız. Ama yine tekrarlayacagim türlü türlü hastalık var , başınıza gelmesini beklemeden birseyleri araştırın, Tek problem cocuk ve hamilelik değil.
Ben zaten şaka kaldıramayan bir insan değilim ama bilmem moralim bozuldu. Ya da şaka kaldıramayan bir insan mıyım djlsmdld. Bilinçli değildim bu konuda ama bu eğitimi kimse almıyor diye düşünüyorum sanki ben herkesten geri kalmış kara cahil gibi oldum. Bilmem gerekir ama bilmiyorum malesef siz o kadar anlattınız ama benim içimde o şüphe hala var bu cahillik mi takıntılılık mı yoksa mantıklı mı bilmiyorhm ama regl olana kadar bana hayat zehirr

Geç dalganı ama bu kadar kırıcı olmaya da gerek yok. Zaten iğrenç hissediyorum artık daha da iğrenç hissediyorum ama siz bununla da dalga geçersiniz. Tamam en bilgili en namuslu sizsiniz ben sürtünmekten araştırmaya vakit bulamamışım.
Namustan bahsetmemiştim. Okuduğunuzu da başka yönlere kaydırıyorsunuz. Ben cehaletten bahsettim, elinizin altında bir sürü materyal olmasına rağmen cahil kalmayı seçmekten bahsettim. Bana ne kimle nerede neyi nasıl yaptığınızdan? Beden sizin, zevk sizin, istek sizin, eylem sizin. Ben kim oluyorum da bunun hesabını soracağım? Kimse bir şey dememişken namusu ortaya atıp saçmalamayın bu sebeple.

Önemli olan yaptıklarınızın doğuracağı sonuçları bilerek yapmanız. Pijamadan sperm zıplayıp vajinaya girer mi, spermin kanatları mı var, uçuyor mu vb. Sorular da sorabilirsiniz neticede ki bu açtığınız konu da oraya çıkıyor.

Hiç kırıcı mırıcı demeyin. Yumurtlama nasıl olur, yumurta kaç gün canlı kalır, sperm kaç gün ve hangi ortamda canlı kalır, döllenme nasıl gerçekleşir vb konuları araştırıp öğrenecek vaktiniz yok ama maşallah körü körüne sürtünebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Namustan bahsetmemiştim. Okuduğunuzu da başka yönlere kaydırıyorsunuz. Ben cehaletten bahsettim, elinizin altında bir sürü materyal olmasına rağmen cahil kalmayı seçmekten bahsettim. Bana ne kimle nerede neyi nasıl yaptığınızdan? Beden sizin, zevk sizin, istek sizin, eylem sizin. Ben kim oluyorum da bunun hesabını soracağım? Kimse bir şey dememişken namusu ortaya atıp saçmalamayın bu sebeple.

Önemli olan yaptıklarınızın doğuracağı sonuçları bilerek yapmanız. Pijamadan sperm zıplayıp vajinaya girer mi, spermin kanatları mı var, uçuyor mu vb. Sorular da sorabilirsiniz neticede ki bu açtığınız konu da oraya çıkıyor sonuçta.

Hiç kırıcı mırıcı demeyin. Yumurtlama nasıl olur, yumurta kaç gün canlı kalır, sperm kaç gün ve hangi ortamda canlı kalır, döllenme nasıl gerçekleşir vb konuları araştırıp öğrenecek vaktiniz yok ama maşallah körü körüne sürtünebiliyorsunuz.
Bak hala aynı şeyi yapıyosun namusa laf etmediğini söylüyosun ama yine maşallah sürtünebiliyosun diye bitiriyosun bilgisizliğimi eleştirdiğin için de olsa sürtünmüş olmamı bu şekilde ifade etmen kırıcı, duygu sömürüsü falan da yapmıyorum yalandan namusu ortaya atmıyorum. Bu niyetle demiyor olabilirsin ama sürtünmeye vakti var araştırmaya vakit bulamıyor cümlesini ben nasıl yanlış anlamayabilirim? Her neyseee ayrıca bilmek başka korkmak başka mantıken bunun ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum sadece imkan var mı yok mu bu beni geriyor. Söylediklerinize göre de imkansızmış teşekkür ediyorum.

Bak hala aynı şeyi yapıyosun namusa laf etmediğini söylüyosun ama yine maşallah sürtünebiliyosun diye bitiriyosun bilgisizliğimi eleştirdiğin için de olsa sürtünmüş olmamı bu şekilde ifade etmen kırıcı, duygu sömürüsü falan da yapmıyorum yalandan namusu ortaya atmıyorum. Bu niyetle demiyor olabilirsin ama sürtünmeye vakti var araştırmaya vakit bulamıyor cümlesini ben nasıl yanlış anlamayabilirim? Her neyseee ayrıca bilmek başka korkmak başka mantıken bunun ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum sadece imkan var mı yok mu bu beni geriyor. Söylediklerinize göre de imkansızmış teşekkür ediyorum.
Ablacım nerede nasıl istersen sürtün ama bilerek sürtün. Sürtündükten sonra gelip sorma gereği duyma. Yalandan biliyorum ama yine de korkuyorum deme. Bilmek başka korkmak başka değil. İnsan bildiği şeyden korkmaz. Korkuyorsa da psikolojik bir sıkıntısı vardır onun için de psikolojik destek almasını öneririz. Burada biri çıkıp da 1+1 2 ediyor biliyorum ama ya üç ediyorsa diye korkarsa başka çözüm önerimiz olamaz.
Bildiği şeyi elli kere sormaz insan. Evet maşallah hiçbir şey bilmeden sürtünüyorsun ve bunun namusunla hiçbir alakası yok cehaletinle var. Buna kırılabilirsin mesela. Çek çekebildiğin yere. Bana ne? Ayrıca bilgisizliğini değil bilgiye ulaşmak için kılını kıpırdatmamanı eleştiriyorum.

Ablacım nerede nasıl istersen sürtün ama bilerek sürtün. Sürtündükten sonra gelip sorma gereği duyma. Yalandan biliyorum ama yine de korkuyorum deme. Bilmek başka korkmak başka değil. İnsan bildiği şeyden korkmaz. Korkuyorsa da psikolojik bir sıkıntısı vardır onun için de psikolojik destek almasını öneririz. Burada biri çıkıp da 1+1 2 ediyor biliyorum ama ya üç ediyorsa diye korkarsa başka çözüm önerimiz olamaz.
Bildiği şeyi elli kere sormaz insan. Evet maşallah hiçbir şey bilmeden sürtünüyorsun ve bunun namusunla hiçbir alakası yok cehaletinle var. Buna kırılabilirsin mesela. Çek çekebildiğin yere. Bana ne? Ayrıca bilgisizliğini değil bilgiye ulaşmak için kılını kıpırdatmamanı eleştiriyorum.
Bu olaydan önce bilgiye ulaşmaya çalışmıyordum ama olaydan sonra girmediğim site bakmadığım kaynak kalmadı. Bu yüzden de bilgi kirliliği oldu bazı doktorların küçük de olsa bir ihtimal var demesi yüzünden buraya sormak istedim yaşayan var mı diye. Olay bundan ibaret. Hay kafama yani keşke hiç bulaşmasaydım ama iş işten geçti artık. Veee bi de psikiyatriste de gitmem lazım doğru okb var muhtemelen. Bütün etkenler birleşince ortaya benim gibi bi eleman çıkıyo napayım.

Back
X