Sürtünerek hamile kalınır mı?

Çok teşekkürlerrr ilk olay yaşandıktan sonra hiç aklıma bu korku gelmemişti zaten ama durdukça ya ıslaklık iç çamaşırıma geçmişse ya ıslaklık vajinama temas ettiyse gibi korkular geldi ben de çok mantıklı olmadığının farkındayım ama ihtimal var gibi geliyor işte. Reglim beş güne olması lazım ya olmazsa diye korkuyorum meselaaa. Elimde değil takıntılı bir yapım var
Korkmaaaaa
Öyle bir şey olursa da bırak doğsun zaten öyle mucizevi bi bebek doğmayı da hak ediyo bence 😂

HANIMLAR SAKİN OLUN işin doğrusu eşofmanla yapmakta :63: YANLIŞ YAPIYORUZ biz boşuna gebe kalmak için çırpınıyoruz bu akşamdan itibaren kedi gibi kocalarınıza sürtünün nasıl gebe kalacaksınız bakın görün :halay:

Hayır madem bu kadar tedirginsin korkuyorsun paniksin buraya bu konuyu açacak kadar niye yapıyorsun sonuçta tamam herşey herkesin tercihi hayatı ama bu kadar panik korku niye bu kadar korkuyorsan neden yaptın yapıyorsa da herşeye katlanacaksin güzellik hamile değilsindir merak etme ama bugün bu yarın başka bir süreçle konu açarsın ve soylim hayatını maf etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini bu şekilde bir adamin eline verme yapma git hayatını yaşa ama bu şekilde değil sonra hayatının güzel anlarını burda cevap bulmaya çalışırsın

Hayır madem bu kadar tedirginsin korkuyorsun paniksin buraya bu konuyu açacak kadar niye yapıyorsun sonuçta tamam herşey herkesin tercihi hayatı ama bu kadar panik korku niye bu kadar korkuyorsan neden yaptın yapıyorsa da herşeye katlanacaksin güzellik hamile değilsindir merak etme ama bugün bu yarın başka bir süreçle konu açarsın ve soylim hayatını maf etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini bu şekilde bir adamin eline verme yapma git hayatını yaşa ama bu şekilde değil sonra hayatının güzel anlarını burda cevap bulmaya çalışırsın
Spontane gelişmişti her şey pişmanım zaten. Bir daha olacağını da sanmıyorum teşekkür ederimm.

Back
X