Aile Planlaması Sürtünme ile boşalmada hamile kalınır mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yahu kan testide kan testi git bi idrar testi al öf be kardesim hamilesen zaten cikar daha ne bekliyorsun
Parası yoktur
Bi tanesi sürtünmüştü 10 gün günü geçmişti test almaya param yok sevgilime söyledim o da vermiyor demişti 😁😁😁😁😁 burdaki ablalarına🤣 sora sora öğrenmeye çalışıyordu pozitif mi negatif mi

Ellaya almaya aklınız gayet ermiş yetmişte soru cevap şeklinde pozitif mi negatif mi olduğunu öğrenmeye çalışmanın ve test vermeden gerçeğin ortaya çıkmayacağını bilmemeniz beni şaşırtıyor. Yada bizimle eğleniyorsunuz .

Ella almış o baya pahali birşey test alabilir :KK53:
Yok şükürler olsun alabiliyorum ama kendimde o testi yapabilecek kuvveti bulamıyorum.Sizlerden pozitif negatif demenizi beklemiyorum sadece destek olursunuz desteklersiniz belki cesaretlendirirsiniz zannetmiştim ama anlıyorum ki böyle büyük bir yanlış yapmış olmam sizlerin ufak bı desteğinizi alamayacak kadar düşüncelerinizin önüne geçmiş

Yok şükürler olsun alabiliyorum ama kendimde o testi yapabilecek kuvveti bulamıyorum.Sizlerden pozitif negatif demenizi beklemiyorum sadece destek olursunuz desteklersiniz belki cesaretlendirirsiniz zannetmiştim ama anlıyorum ki böyle büyük bir yanlış yapmış olmam sizlerin ufak bı desteğinizi alamayacak kadar düşüncelerinizin önüne geçmiş
Peki bekleyip ne yapmayı düşünuyorsun doğurmayı mı

Kan testi verin bazen idrarda cikmiyor yada muayene olun altan rahime baksinlar baska türlü ögrenemezsiniz🤷‍♀️

Back
X