• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME İLE GEBE KALMA OLASILIĞI

mednelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
merhaba arkadaşlar , pazartesi günü sevgilimle (kıyafetler yokken , adetim bittikten 4 gün sonra , bakireyim , içime girmedi ama yakındı , ben üstteydim) sürtünerek bi ilişki yaşadık ve sevgilim boşaldım dedi ama içimde bir şey hissetmedim yani bilmiyorum daha önce ilişkiye girmedim 10 sn üstünde kalıp indim o gitti ve ben idrarımı yapıp duş aldım 3 gün geçti stresstenmi bilmiyorum karnım şiş gibi hissediyorum göğsüm gözüme şiş geldi hamile olma ihtimalim varmı ve ben üstünden kalktıktan sonra bacağımda hiissettim gibi yapışkanlı bişey ve bugün hap alsam işe yararmı

Yani boşaldı ama spermler nerede? Çocuk yaparken spermler geri çıkıyor çıkmasın diye şekilden şekile giriyoruz bir saat yatıp kalkmadığım halde yine de ayağa kalktığım anda bir sürü sperm geri geliyor. Hele siz üstteyken çok düşük ihtimal yani. Korkmanıza gerek yok sevgiliyken insan böyle şeylerden çok korkuyor anlayabiliyorum

Tebrikler nur topu gibi bi yavrunuz olacak 👏🏻 hatta yine tebrik ediyorum bebek o kadar hızlı ve büyümüşki hemen karnınızı şişirip göğüslerinize hormonu salmış sanırım spermleri hızlıydı bi anda bebeği 18 haftalık falan yaptı 😅😅 benim bile bebeğim 11 haftalık daha göbeğim çıkmadı bile maşallah sizin 4 günde daha döllenme tamamlanmadan şişirmiş 🤣🤣 Allah aşkınıza burda saçma sapan şeyler yapıp çare aramayın en başından yapma korkunda olmasın o hapların hormonlarını mahvettiğinden haberin varmı ?

merhaba arkadaşlar , pazartesi günü sevgilimle (kıyafetler yokken , adetim bittikten 4 gün sonra , bakireyim , içime girmedi ama yakındı , ben üstteydim) sürtünerek bi ilişki yaşadık ve sevgilim boşaldım dedi ama içimde bir şey hissetmedim yani bilmiyorum daha önce ilişkiye girmedim 10 sn üstünde kalıp indim o gitti ve ben idrarımı yapıp duş aldım 3 gün geçti stresstenmi bilmiyorum karnım şiş gibi hissediyorum göğsüm gözüme şiş geldi hamile olma ihtimalim varmı ve ben üstünden kalktıktan sonra bacağımda hiissettim gibi yapışkanlı bişey ve bugün hap alsam işe yararmı
Yani hiçbir şey bilmiyorum deseniz biraz biyolojik bilginiz vardır. Sizce böyle bir durumda gebelik olabilir mi ? Burda yana yakıla gebe kalmaya çalışan insanlar var, o kullandığınız ya da kullanmayi düşündüğünüz hap hormonlariniza ve vücudunuza ne kadar zarar veriyor biliyor musunuz ? Böyle birşeyin imkanı yok hanımefendi. Gözünüze sis gelmesi şiş hissetmeniz sizi gebe yapmaz.. sağlıcakla kalın

Yüzde 99.9 gebe kalma ihtimali yok hatta o 0.1 bile yok ama adetten diye yazdım

önce bi ne yaptığınızı öğrenin sonra sevişirsiniz ya.

Doğru düzgün sevişsen 4gunde sperm anca tünelin sonundaki ışığı görür hangi ara dollendi de belirtiler başladı.

İhtimal yok. İlaç milac alıp yan etkilerden strese gireyim biraz da öyle belirti yaşayayım diyorsan al tabii dee, almanın anlamı yok şu durumda

Son düzenleme:
Spermler uçamaz

Back
X