Gebeliğe Hazırlık Sürtünme ile hamile kalır mıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adam düşünce gücüyle hamile bırakmış..hadi hayırlı olsun 🤗 erkek olursa sürtücan kız olursa sürtüşnaz koyarsın 😁
Allah seni napmasiin :D bence sürtücan geliyor hayırlara vesile olaa

19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
Canım sperm olmadan şu bebek nasıl yapılıyor bana bi anlatsana çok merak ediyorum cidden :KK51::KK51::KK51:

Canım sperm olmadan şu bebek nasıl yapılıyor bana bi anlatsana çok merak ediyorum cidden :KK51::KK51::KK51:
Biz kaç sene bilmem kaç milyar spermle yapamadık Maşaallah ne yiğitler varmış surtmesi yetiyor😂😂 kendimize puanım "0" cekilelim biz bidenem buralar alev alir

Anacım sen servikal mukusları, hamilelik belirtilerini, biliyorsun da sperm olmadan hamile kalınmayacağını bilmiyor musun? Ayrıca madem korkuyorsun hamile kalmaktan al bi yasmin kullan. Sürtüne sürtüne nereye kadar. İki gün sonra sevgilin fazlasını ister sen de ikna olursun nasılsa en azından korunursun. Haaa şimdiden söyleyim korunurken hamile kalma ihtimalin sürtünürken hamile kalma ihtimalinden yüksek ona göre, yani yine de içeri boşalmasın aman diyim

19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
🧿🧿👶🏻 Tontik geliyoooorr

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor, Z kuşağı sevişken çıktı🤤

Bu daha aydın, servıkal mukusun arttıgı dönemde hamıle kalma olasılığının daha yuksek oldugunu bılıyor
Yalnız bu zırcahillerin test yapmak neden aklına gelmiyor acaba.. Burda hamilesin diyenlere ciddi misin dıyorlar sonra 🤣🤣
Bende anlamıyorum şurada yazıp niye bu kadar laf yediklerini de anlamıyorum . Oysa ki Z kuşağından çok umut vardı 😂

Bu daha aydın, servıkal mukusun arttıgı dönemde hamıle kalma olasılığının daha yuksek oldugunu bılıyor
Yalnız bu zırcahillerin test yapmak neden aklına gelmiyor acaba.. Burda hamilesin diyenlere ciddi misin dıyorlar sonra 🤣🤣
Cok fenalar ya bunu bilmeyen o kadar cok kadin var ki bu kizin bu yasta bilmesi vok garip ne kadar cinsellige duskun olduklarinin gostergesi.

Sürünmeye anca kıvılcım çıkarırsın :işsiz:

Cok fenalar ya bunu bilmeyen o kadar cok kadin var ki bu kizin bu yasta bilmesi vok garip ne kadar cinsellige duskun olduklarinin gostergesi.
Biz ilk 2 sene korunduk, bebek düşünmeye basladık ben bı kac ay sonrasında yumurtalamanın ne oldugunu ogrenmıstım.. Servıkal mukus falan hak getire 😅 kucucuk yasta zıhınlerını bunlarla mesgul edıyorlar, tamam bı halt yiyorsunuz onlemınızı alın madem..

Back
X