- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
Allah seni napmasiinAdam düşünce gücüyle hamile bırakmış..hadi hayırlı olsunerkek olursa sürtücan kız olursa sürtüşnaz koyarsın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni napmasiinAdam düşünce gücüyle hamile bırakmış..hadi hayırlı olsunerkek olursa sürtücan kız olursa sürtüşnaz koyarsın
![]()
Göbek adı da dut olsun amaAllah seni napmasiinbence sürtücan geliyor hayırlara vesile olaa
Canım sperm olmadan şu bebek nasıl yapılıyor bana bi anlatsana çok merak ediyorum cidden19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
Biz kaç sene bilmem kaç milyar spermle yapamadık Maşaallah ne yiğitler varmış surtmesi yetiyorCanım sperm olmadan şu bebek nasıl yapılıyor bana bi anlatsana çok merak ediyorum cidden![]()
İkincileri sperm olmadan yapalımBiz kaç sene bilmem kaç milyar spermle yapamadık Maşaallah ne yiğitler varmış surtmesi yetiyorkendimize puanım "0" cekilelim biz bidenem buralar alev alir
İsim konusunda kesinlikle size danismak lazim harikasinizAy yok niye korkuyorsunuz?Yumuk yumuk elleri, lokma dudaklari oluyor. El birligiyle buyutursunuz artik. Adini erkek olursa Ates, kiz olursa Alev koyun olur mu?
![]()
19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
Dün ki aydından sonra bu daha iyi3 yıldır deniyorum, bir de şu sürtünme işini denicem..hamile kalırsam konu acarım![]()
Baksana servikal mukus filan çok iyiDün ki aydından sonra bu daha iyi![]()
Bu daha aydın, servıkal mukusun arttıgı dönemde hamıle kalma olasılığının daha yuksek oldugunu bılıyorDün ki aydından sonra bu daha iyi![]()
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor, Z kuşağı sevişken çıktı19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
Bende anlamıyorum şurada yazıp niye bu kadar laf yediklerini de anlamıyorum . Oysa ki Z kuşağından çok umut vardıBu daha aydın, servıkal mukusun arttıgı dönemde hamıle kalma olasılığının daha yuksek oldugunu bılıyor
Yalnız bu zırcahillerin test yapmak neden aklına gelmiyor acaba.. Burda hamilesin diyenlere ciddi misin dıyorlar sonra![]()
Cok fenalar ya bunu bilmeyen o kadar cok kadin var ki bu kizin bu yasta bilmesi vok garip ne kadar cinsellige duskun olduklarinin gostergesi.Bu daha aydın, servıkal mukusun arttıgı dönemde hamıle kalma olasılığının daha yuksek oldugunu bılıyor
Yalnız bu zırcahillerin test yapmak neden aklına gelmiyor acaba.. Burda hamilesin diyenlere ciddi misin dıyorlar sonra![]()
Sürünmeye anca kıvılcım çıkarırsın19 yasındayım .biz sevgilim ile ayın 8 inde sürtünme ile birliktelik yaşadık . Servikal mukus un çok olduğu dönemdi. Üstüme boşalma gibi bir durum asla olmadı. Geçen ay 10 unda regl olmuştum 28 lik periyotlar ile regl olurum genelde. 5 gün reglim gecikti göğüslere şişkinlik ve aşırı karın ağrım var . Vajinada kuruluk da var
Biz ilk 2 sene korunduk, bebek düşünmeye basladık ben bı kac ay sonrasında yumurtalamanın ne oldugunu ogrenmıstım.. Servıkal mukus falan hak getireCok fenalar ya bunu bilmeyen o kadar cok kadin var ki bu kizin bu yasta bilmesi vok garip ne kadar cinsellige duskun olduklarinin gostergesi.