Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şey olmaz dilediğin kadar sürtün hamile kalmak için önce yumurtlama dönemine gelmen gerek ki sürtünme ile o iş olmazMerhaba herkese öncelikle size bir konu hakkında danışmak istiyorum gerçekten internette o kadar fazla bilgi var ki kafam karıştı sorum şu sürtünme ile klitorise sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı nedir boşalma olmadan ayakta 30 saniye kadar sürdü.
Zevk suyu vajinana gelirse milyonda bir ihtimal olabilir ama 30saniye de o kadar zevke de geleceğinizi zannetmiyorumMerhaba herkese öncelikle size bir konu hakkında danışmak istiyorum gerçekten internette o kadar fazla bilgi var ki kafam karıştı sorum şu sürtünme ile klitorise sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı nedir boşalma olmadan ayakta 30 saniye kadar sürdü.
Hiç bişey olmaz merak etmeyinMerhaba herkese öncelikle size bir konu hakkında danışmak istiyorum gerçekten internette o kadar fazla bilgi var ki kafam karıştı sorum şu sürtünme ile klitorise sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı nedir boşalma olmadan ayakta 30 saniye kadar sürdü.
her ay düzenli adet görüyorum en geç 34 günde 1 oldum bir kaç ay önce bu ay 1 gün gecikince kuruntu yaptım zevk suyu çok kafamı karıştırdı yumurtlama dönemim değildibir şey olmaz dilediğin kadar sürtün hamile kalmak için önce yumurtlama dönemine gelmen gerek ki sürtünme ile o iş olmaz
işte aslında kendim de biliyorum ama kuruntu yaptım adetim gecikince 1 gün normalde hep gününde olurduHiç bişey olmaz merak etmeyin
vajinama gelmedi ayakta oldu olay hatta klitoris ve vulva çevresi yani dediğim gibi 30 saniye belki 40Zevk suyu vajinana gelirse milyonda bir ihtimal olabilir ama 30saniye de o kadar zevke de geleceğinizi zannetmiyorum![]()
Bişi olmaz merak etmeyinvajinama gelmedi ayakta oldu olay hatta klitoris ve vulva çevresi yani dediğim gibi 30 saniye belki 40
teşekkür ederim ben yine de kan vereyim diyorum çok psikolojim bozuldu kaç gündür düşünüp duruyorum emin misiniz peki internette zevk suyundan hamile kalınacağı söylüyorBişi olmaz merak etmeyin
İçinize girmemiş mi nasul kalacaksınız 40snaiyedeteşekkür ederim ben yine de kan vereyim diyorum çok psikolojim bozuldu kaç gündür düşünüp duruyorum emin misiniz peki internette zevk suyundan hamile kalınacağı söylüyor
adetim gecikti ve sürekli akıntım oluyor sürekli idrara çıkıyorumİçinize girmemiş mi nasul kalacaksınız 40snaiyedeeminim kana da gerek yok
özelden konuşsak bi olur mu acabaİçinize girmemiş mi nasul kalacaksınız 40snaiyedeeminim kana da gerek yok
Hava değişimi dir o ya da stres geciktiyse evde test yap idrar testi çıkaradetim gecikti ve sürekli akıntım oluyor sürekli idrara çıkıyorum
özelden konuşsak bi olur mu acab
Burdan yazamadigin bir şey varsa özelden sorabilirsin cevaplarimözelden konuşsak bi olur mu acaba
Bişey olacağı yok zevk suyunda canlı sperm hücresi var ama sizi hamile bırakacak kadar güçlü değiller. Ki korumasız o kadar ikişkiye giren insan var ortalık çocuk dolardı. Sıkıntı yapmayın çocuk o kadar kolay olmuyor.her ay düzenli adet görüyorum en geç 34 günde 1 oldum bir kaç ay önce bu ay 1 gün gecikince kuruntu yaptım zevk suyu çok kafamı karıştırdı yumurtlama dönemim değildi
teşekkür ederim canım bugün kan verdim <2.30 çıktı beta hcg adetim 3 gün gecikti 12 gün oldu bir şey olsa kanda çıkardı dimiBişey olacağı yok zevk suyunda canlı sperm hücresi var ama sizi hamile bırakacak kadar güçlü değiller. Ki korumasız o kadar ikişkiye giren insan var ortalık çocuk dolardı. Sıkıntı yapmayın çocuk o kadar kolay olmuyor.
gidip test verdim kan testi adet gecikmesinin 3.gününde beta hcg <2.30 çıktı sonuçlar yanıltır mı erken mi vermişim kan testini olayın üstünden 12 gün geçtiBişey olacağı yok zevk suyunda canlı sperm hücresi var ama sizi hamile bırakacak kadar güçlü değiller. Ki korumasız o kadar ikişkiye giren insan var ortalık çocuk dolardı. Sıkıntı yapmayın çocuk o kadar kolay olmuyor.
stres yaptıkça gecikir boşuna ne bu telaş muhtemelen gecikmesinin sebebi de stresten kaynaklı 1 hafta gebelik için 5-50 hcg değeri gerekiyor sen bunun altındasın telaşlanmana gerek yok adet görürsün eğer 2-3 gün daha gecikirse eczaneden hızlı gebelik testlerini de kullana bilirsin ama en iyi sonuç kan testi ile şu anda görünmüyor. 5 den düşük olduğun için keyfine bakgidip test verdim kan testi adet gecikmesinin 3.gününde beta hcg <2.30 çıktı sonuçlar yanıltır mı erken mi vermişim kan testini olayın üstünden 12 gün geçti
teşekkür ederim canım çok stres yaptım hala da olmadımstres yaptıkça gecikir boşuna ne bu telaş muhtemelen gecikmesinin sebebi de stresten kaynaklı 1 hafta gebelik için 5-50 hcg değeri gerekiyor sen bunun altındasın telaşlanmana gerek yok adet görürsün eğer 2-3 gün daha gecikirse eczaneden hızlı gebelik testlerini de kullana bilirsin ama en iyi sonuç kan testi ile şu anda görünmüyor. 5 den düşük olduğun için keyfine bak