• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile ilişki sonrası hamile kalınır mı?

Selam, biraz utanarak ve pişmanlık yaşayarak bu konuyu açıyorum.

nişanlımla adetimden 1 gün sonra sürtünme ile çıplak ilişki yaşadık, penisi vajinamın giriş bölgesinde oldukça çok dolandı ve adet sonrası olduğu için vajina bölgesi bildiğiniz üzere normal günlere göre daha açık oluyor. Açıkçası zevk suyu beni çok korkutuyor.

böyle bi durumda hamile kalınabilir mi?

bilgisi olanlar yargılamadan yardımcı olabilirse sevinirim.
Kalınmaz canım. İçin rahat olsun. Üstüne boşalmadıysa kalamazsın
 
Başka bu konuda bilgili görüşlerini belirtecek kişiler yok mu? :KK43:
Merhaba ben 2 ay önce erkek arkadasımla bir kez surtunme yasadım. Yakınlasmadan once ondan akıntı geldı sonrasında en fazla 10 sanıye surtunme yasandı cıplaktık. Korumasını takmasını soyledim oyle devam ettik. Ama zevk suyu gelmil midir diye korkuyorum. Adetimi 3 ay dır oluyorum gununde ama 2 ay da adetin son 2 gunu acık kahve akıntı olmustu bu ay olmadı allahtan normal kanamaydı 3 gun surdu. Suan da karın deliğimin altında sertlik var gibi geliyo psikolojık test te yapamıyorum sizce hemile kalınır mı.
 
Normal şartlarda kalınabilir Dr. Seçil Günayın bi videosunda zevk suyunda da sperm bulunduğunu ve böyle durumlarda hamile kalınabileceği yazıyodu. Tabi gir çık durumlarında geçerliydi bu. Doktor öyle anlatmıştı. Ama sizinkinde zor ihtimal sanmıyorum
 
İçinize girdiyse belki ama sadece vajinanın dışında olduysa boşalmak dahi hamile kalmazsınız
 
Back
X