sürtünme ile ilişki

isisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
9
2
1
35
arkadaşlar başından böyle bişey geçen varsa lütfen yardım etsin nişanlımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. boşalma falan olmadı ama zevk suyundan hamile kalınabiliyormuş. adetim 8 gün gecikti tarlusal kullandım ama hala tık yok. soğan kürü 2 oldu içiyorum. hamile kalma ihtimalim var mı lütfen yardım edin çok korkuyorum dalga geçmeyin lütfen

kalmazsın

Eğer bunu becerdiysen gel buraya sana madalya takalım. Ne şekillerde deniyoruzda zor tutturuyoruz.
Buda şey yok banyoya kardeşinden sonra girmiş ondan kalan spermle hamile kalmış hurafesi gibi.
Stresten gecikmiştir. Rahat olun. Bol bol yürüyün.

haklısın internette okudukça kuruntu yaptım kendime sağ olun cevapladığınız için

Son günlerde sürekli sürtünmeyle hamile kalır mıyım diye başlık açılıyor ve hep yeni üyeler. Bence birisi sürtünmeyle hamile kalmadığına ikna olmuyor ve yeni üyelikler alıp aynı soruyu sorup duruyor. Bu kadar vesvese yaptıysan doktora git.

yok benim ilk sorum bu evet hesabı yeni açtım çünkü kafamda çok soru vardı bu siteden sormak istedim doktora gideceğim ama gitmeden önce içimi rahatlatmak istedim ilk kez kullanıyorum bu siteyi yani

yok benim ilk sorum bu evet hesabı yeni açtım çünkü kafamda çok soru vardı bu siteden sormak istedim doktora gideceğim ama gitmeden önce içimi rahatlatmak istedim ilk kez kullanıyorum bu siteyi yani

zevk suyundan hamile kalınması için de zevk suyunun içeriye boşaltılması gerek. Sürtünmeyle ilişki olduysa nasıl zevk suyu içeri giricek

zevk suyundan hamile kalınması için de zevk suyunun içeriye boşaltılması gerek. Sürtünmeyle ilişki olduysa nasıl zevk suyu içeri giricek
ya haklısınız ama dediğim gibi bu sitede ve diğer sitelerde okuduklarım yüzünden kafam çok takıldı bu yüzden sormak istedim neyse teşekkür ediyorum:)

ya haklısınız ama dediğim gibi bu sitede ve diğer sitelerde okuduklarım yüzünden kafam çok takıldı bu yüzden sormak istedim neyse teşekkür ediyorum:)
Sonuç ne oldu lütfen cevap verin regl oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…