kalmazsınarkadaşlar başından böyle bişey geçen varsa lütfen yardım etsin nişanlımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. boşalma falan olmadı ama zevk suyundan hamile kalınabiliyormuş. adetim 8 gün gecikti tarlusal kullandım ama hala tık yok. soğan kürü 2 oldu içiyorum. hamile kalma ihtimalim var mı lütfen yardım edin çok korkuyorum dalga geçmeyin lütfen
stresten dolayı mı geç geldi acaba soruyu sorarken çok utandım ama cevpladığınız için sağolunkalmazsın
Stres yaptığın için gecikiyorsun rahatla 2-3 güne olursun bol yürüyüşte yap yardımcı olur gelmesinestresten dolayı mı geç geldi acaba soruyu sorarken çok utandım ama cevpladığınız için sağolun
ya belirtim var belim falan ağrıyor olucakmış gibi hissediyorum ama sıkıntı yaptım çok teşekkür ederimGebelik testi yap için rahat etsin. Bence de hamile değilsin.
yoga deneyeceğim iyi geliyormuş sanırım yürüyüşte yapıyım umarım gelirStres yaptığın için gecikiyorsun rahatla 2-3 güne olursun bol yürüyüşte yap yardımcı olur gelmesine
haklısınEğer bunu becerdiysen gel buraya sana madalya takalım.Ne şekillerde deniyoruzda zor tutturuyoruz.
Buda şey yok banyoya kardeşinden sonra girmiş ondan kalan spermle hamile kalmış hurafesi gibi.
Stresten gecikmiştir. Rahat olun. Bol bol yürüyün.
yok benim ilk sorum bu evet hesabı yeni açtım çünkü kafamda çok soru vardı bu siteden sormak istedim doktora gideceğim ama gitmeden önce içimi rahatlatmak istedim ilk kez kullanıyorum bu siteyi yaniSon günlerde sürekli sürtünmeyle hamile kalır mıyım diye başlık açılıyor ve hep yeni üyeler. Bence birisi sürtünmeyle hamile kalmadığına ikna olmuyor ve yeni üyelikler alıp aynı soruyu sorup duruyor. Bu kadar vesvese yaptıysan doktora git
yok benim ilk sorum bu evet hesabı yeni açtım çünkü kafamda çok soru vardı bu siteden sormak istedim doktora gideceğim ama gitmeden önce içimi rahatlatmak istedim ilk kez kullanıyorum bu siteyi yani
ya haklısınız ama dediğim gibi bu sitede ve diğer sitelerde okuduklarım yüzünden kafam çok takıldı bu yüzden sormak istedim neyse teşekkür ediyorum:)zevk suyundan hamile kalınması için de zevk suyunun içeriye boşaltılması gerek. Sürtünmeyle ilişki olduysa nasıl zevk suyu içeri giricek
Sonuç ne oldu lütfen cevap verin regl oldunuz muya haklısınız ama dediğim gibi bu sitede ve diğer sitelerde okuduklarım yüzünden kafam çok takıldı bu yüzden sormak istedim neyse teşekkür ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?