Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar ☕

1000058809.webp

İyi maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün canm ❤️
Göğsümde hırıltı geçmiyor öksürük arada tutuyor 😮‍💨 yarında aşılama tedavisi olacam bakalm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağın dolsun 🤲
geçmiş olsun ya en zor öksürük atlatılıyor

Göğsümde hırıltı geçmiyor öksürük arada tutuyor 😮‍💨 yarında aşılama tedavisi olacam bakalm
Sağlıcakla kolaylıkla afiyetle geçsin aşılaman canım hayırla sonuçlandırsın Rabbim 🤲🏻 yüzün gülsün kucağın tez vakitte dolsun :anneadayı: :emir_bebek: 🤲🏻

Baloncuk gönlünü şu açıdan ferah tut tedavin başarılı olacaksa Allah nasip edecekse buna hiç bir hastalık engel olamaz.

Sen hayırlı sonuç almak için hayırlı başlangıç için dua et teslim ol inşallah gerisi onun 🤲🏻

Dün 6 tepsi ürün 2 baton kek yaptım

Tabisi bazıları yendi fırın sürekli çalışırken ne kadar durabilir millet 😬

Derdim bu dönem inş dışardan almayı en aza düşürmek.

İçleri hazırla tepsi yıka et baya yordu beni akşama da bi mantar çorbası yaptım zeytinyağlı bakla yaptım da yenmedi.

Hastanedeler bayadır her an doğuma alabilirler
Dualarımız da yer verelim İnşaAllah 🤲🏻

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim çiçeğimmm sağlıcakla kolaylıkla afiyetle yavrularınızı kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnnn 🤲🏻
dualarımız sizinle :anne::emir_bebek::emir_bebek:
Epey kaldı hastanede...
Yeter ki sağlık olsun.
Hayırlısıyla kurtarsın Allah 🌹
Dua edelim Tinnoş bekliyoruz sağlıcakla 💐💐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Buradaki herkes düzenli temizlik yapıyor ama Senin temizlik listelerin unutulmazlar arasında benim için🧿🧿🧿 Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi birde Öyle çarşaf çarşaf liste ile geliyor
Yaaa teşekkür ederim 🥰 eminim herkes çok güzel listelerle geliyordur .
Bugünden itibaren yazayım bakalım bende sizlerden eksiklerimi tamamlarım son zamanlarda biraz saldım çünkü

Back
X