• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme ilişkisi

abla troll değilim de ya bak demek istediğim şu ben bunu bilinçli bi şekilde yaşamadım yaşımda küçüktü sonradan çok kafama takıldı. yani ufak giriş olursa cinsel ilişki oluyor diye sürtünmeyle bi hata yaptık evet. ama içeri giriş olmadı sonuçta cinse ilişki yaşamadım diye düşünüyordum
Zaten 18mişsin bu olayı kaç yaşında yaşadın da yaşım küçüktü diyorsun?

arkadaşlar sürtünme yaşandığı zaman ufak bir giriş ihtimali var mıdır? ben giriş ve baskı hissetmedim kanama da yaşamadım ama aklımda azıcık anlık girip çıkmış olabilir mi diye dönüyo
Yani girse hissedersin kuşum yaşından dolayı anlıyorum senin telaşını ama bu konularda dikkatli ol. Korunmadan bir şey yaşama hatta her şeyin bir ihtimali var ama o konuya gelince bir şey olmamıştır inan ki ilk girişini hissedersin vajinaya bir şey doluyor sonuçta

Psikolojik destek almanı öneririm. Bu durumu takıntı yapmışsın.

Açtığın ilk konulardan özelden sorduğun üstü kapalı sorulardan bu tür bir ilişki yaşayıp da sorduğunu anlamıştım. Yok kendim kurcalıyorum yok parmagımla baktım vs bunlar hikayeydi 😂

ablalarım cinsellik olduğunu biiliyorum ama cinsel ilişki değil yakınlaşma olarak gçeiyor sonucta. ben bunu yaşadığımı da inkar etmedim ayrıca gerçekten bu takıntı sonucu cok kurcaladığım için yırtmış olabileceğimi düşünüyordum. ben durumu biraz takıntı yaptım ve sizden yardım istedim sadece eleştirmeden fikir belirtmek bu kadar zor mu

Açtığın ilk konulardan özelden sorduğun üstü kapalı sorulardan bu tür bir ilişki yaşayıp da sorduğunu anlamıştım. Yok kendim kurcalıyorum yok parmagımla baktım vs bunlar hikayeydi 😂
kendim kurcalamamı da takıntı yaptım zatten ya ben buradaki anonim olan sizlere anonim olarak neden yaşadığım şeyi anlatmaktan çekineyim ilk bu kısmı takmamıştım sonra kafam buna da takıldı sormak istedim allahım yarabbim

Sürtüne sürtüne alev çıkartma deneyi yapmadıysanız bu da bir cinsel ilişki.
ablacım sizin tahin ettiğiniz gibi öyle zevk almalı boşalmalı bi durum değildi ben anlamıyordum bile ne olduğunu yasandı ve böyle 3 4 dklik bişeydi istemediğimi fark edince durdum zaten aklınıza gelen öyle deli dolu sevişmişim sonra burda size dert yanıyormuşum gibi değil olay . küçük bir kız kardeşiniz olarak tecrübesiz ve bilinçsizce yaşadığım durumu anlatıp fikir almak istedim

ablacım sizin tahin ettiğiniz gibi öyle zevk almalı boşalmalı bi durum değildi ben anlamıyordum bile ne olduğunu yasandı ve böyle 3 4 dklik bişeydi istemediğimi fark edince durdum zaten aklınıza gelen öyle deli dolu sevişmişim sonra burda size dert yanıyormuşum gibi değil olay . küçük bir kız kardeşiniz olarak tecrübesiz ve bilinçsizce yaşadığım durumu anlatıp fikir almak istedim
ablacım özgür iradenle sevişedebilirsin zevkte alabilirsin bu yargılanacak bir şey değil. Ama cinsellik sadece gir çıktan ibaret değil demek istiyorum.

ablacım özgür iradenle sevişedebilirsin zevkte alabilirsin bu yargılanacak bir şey değil. Ama cinsellik sadece gir çıktan ibaret değil demek istiyorum.
anladım abla haklısın ama ben gir çık olsun hiç istemedim sence yaşanmış mıdır

abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum
kızlık zarı diye bir şey yok bu kadar suçlu hissetmene de gerek yok eğer istenmeden sırf gönül alınsın diye yapıldıysa bence erkek arkadaşına tepki göstermelisin bu kadar kafaya taktığına göre çok da hevesli değilmişsin

Back
X