- 25 Ocak 2022
- 17
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melisaasel
-
Merhabalar. Sürtünmeli ilişki sonrası boşalma olmadı ancak yinede hamile miyim sorusu kafamdan çıkmıyo. 3 idrar testi negatif çıktı. Kanda beta hcg de 0.100. Bu değere göre gebe olmadığımı hastane söylendi. 4 kerede adet oldum ancak karnımda şişlik var acaba psikolojik mi yoksa gebelik ihtimalim var mıdır hala ?
O May gat kesin hamilesin heleki 4 kere adet olmuşsun hamile olmama imkanın yok, hayırlı olsun.Merhabalar. Sürtünmeli ilişki sonrası boşalma olmadı ancak yinede hamile miyim sorusu kafamdan çıkmıyo. 3 idrar testi negatif çıktı. Kanda beta hcg de 0.100. Bu değere göre gebe olmadığımı hastane söylendi. 4 kerede adet oldum ancak karnımda şişlik var acaba psikolojik mi yoksa gebelik ihtimalim var mıdır hala ?
Tek tek anlatıvereydin ablasıCanım sen çocuk nasıl yapılıyor onu bir araştır emi
Sperm+yumurta şartTek tek anlatıvereydin ablası
Dalga geçiyor resmen yaMerhabalar. Sürtünmeli ilişki sonrası boşalma olmadı ancak yinede hamile miyim sorusu kafamdan çıkmıyo. 3 idrar testi negatif çıktı. Kanda beta hcg de 0.100. Bu değere göre gebe olmadığımı hastane söylendi. 4 kerede adet oldum ancak karnımda şişlik var acaba psikolojik mi yoksa gebelik ihtimalim var mıdır hala ?
Bunlar nasıl buluşuyor yada buluşmadan nasıl oluyor ama detay olmazsa olmazımız piliiiiiizzzzSperm+yumurta şart
Söyleyeceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?