Sürtünme ve gebelik

qazwsxedc00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
6
0
1
29
Erkek arkadaşım ile sürtünerek bir şeyler yaşadık. Bende iç çamaşır vardı onda bir şey yoktu. Boşalma üzerime falan olmadı ancak zevk suyu muhabbetini duyunca korktum. Soracak olursanız aktığını değdiğini falan görmedik. Zaten çamaşır varmış falan derseniz kaymış olacağından korktum. Münasebetten 10 gün kadar sonra adetimi gördüm normaldi ve bir hafta kadar sürdü. Üzerinden bir ay kadar geçti bugün bir miktar kustum olay aklıma gelince korkup acaba mı dedim. Buna benzer birçok soru var biliyorum ama korku ya bu insanın içine düşüyor sormak istedim . Test vs şu an için mümkün değil gibi benim açımdan. Böyle bir ilişki ve sonrasında görülen adet için ne diyebilirsiniz lütfen yardım

Hamile değilsindir.10 gün sonra regl olmuşsun zaten.
Ayrıca hamile kalmışsan zevk suyundan hamile kalan tek kadın olarak tarihe geçersin diye düşünüyorum.

benimde bi sorum olacak kocamla opustuk hamile olabilir miyim🤣🤣 allahim ya🤣

Sürtünerek anca alev çıkar oda çıkmamış 😁 çamaşır varmış ve adet olmuşsunuz niye kendinize dert ettiniz ki hamile olma olasılığınız yok.

Ceketini atti hamile kaldı muhabbeti var ya aklıma o geldi .
Çamaşırınız varmış, boşalmamış, tam zamanında adet olmuşsunuz, adetiniz olması gereken olmuş ve bitmiş. Kusmanizin nedeni muhtemelen yediğiniz bir şey dokunduğu içindir.

ya çamaşırım hep üzerimdeydi evet ama ne bileyim sonuçta bilirsiniz ki ipince bir şey kıvrılması falan da zor değil ki öyle olduğunu varsayıp sordum. Genital bölgeme yakın bir boşalma olmadı evet apayrı bir yereydi. Adetimi dediğim gibi 11 gün sonra gördüm içim rahatlıyordu ki bugünkü mide bulantısı kusma gerçekleşti. Adet olduğum güçlü bir kanıt mıdır merak ettim sadece

ya çamaşırım hep üzerimdeydi evet ama ne bileyim sonuçta bilirsiniz ki ipince bir şey kıvrılması falan da zor değil ki öyle olduğunu varsayıp sordum. Genital bölgeme yakın bir boşalma olmadı evet apayrı bir yereydi. Adetimi dediğim gibi 11 gün sonra gördüm içim rahatlıyordu ki bugünkü mide bulantısı kusma gerçekleşti. Adet olduğum güçlü bir kanıt mıdır merak ettim sadece
hamile degilsiniz iciniz rahat olsun

Teşekkür ederim. Sorun etmemin sebebi erkek arkadaşım. Ben adet olunca rahatlamıştım ancak kendisi başım ağrısa buna bağlayacak cinsten çok pimpirikli. Bir de bugün sabahtan biraz halsiz uyandım ve öğlen kusunca kendisi aşırı korktu tam da bir aya yakın oldu ya ilişkiden bu güne. Ben de yazılanları okuyunca biraz korktum ihtimal silsileleri kurmaya başladım kafamdan.

Oturun biraz kitap okuyun.. cinsel yaşamla ilgili yazıları da okuyun. Ben burda sana hamilesin desem korkudan öleceksin bir daha adet olana kadar .. hem korkup hem böyle saçma ilişkiler de yaşamayın ayrıyetten. Çok daha faydalı konulara yönelin hem kendinize hem çevrenize daha verimli olabilirsiniz emin olun.

Bazı iç camaşırlar var seksshoplarda tam da orası açık eger onlardansa risk büyük. :KK70:

''Senan'' çok haklısın öyle demesen bile korktum zaten bir kere. Kusma olana kadar sorun yoktu unutuyorduk olay bu yalnızca. Bir de aç oku diyorsun ulaşabileceğim kaynakları sadece internet varsayarsak aşırı farklı bilgiler var okudum hepsini. Adetime rağmen içime kuşku düştü bildiğimi sorgulattı bu korku hali de ondan başlık açma gereği duydum.

Çamaşır olmasa ihtimal olduğunu ben de biliyorum üzerine boşalırsa akıp içine gitme ihtimali var ama dediğim gibi vajina üstüne boşalma olmadı bunu zaten ikimiz de istemeyiz riskten dolayı. Tek sorum kusma aklımı kurcaladı buna rağmen regl olduğumu düşünüp kendimizi rahatlatmalı mıyız? Yeterli bir dayanak mı içinde bulunduğumuz duruma göre?

adet olmam ihtimalleri sıfırladı değil mi lütfen yardım eder misiniz aklımdan çıkmıyor konu

Back
X