Yoooo ben hamile kalmak istemiyorum
Yaşını merak ettim dogrusu?birdaha asla olmaz tövbe ettim hepinizden özür dilerim buraya bu konuyu açmayı birçok kere düşündüm üzülenler olabilir diye açmadım ama dayanamadım test aldım yapmaya korkar oldum adet gecikmesi 2 3 aydır var çok tedirginim
17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacakYaşını merak ettim dogrusu?
Düzensiz olduğu ve stres yaptığın için de gecikmiş olabilir. Test yap ama içeri kaçırmadıysa eminse partnerin , bişey olmaz :)birdaha asla olmaz tövbe ettim hepinizden özür dilerim buraya bu konuyu açmayı birçok kere düşündüm üzülenler olabilir diye açmadım ama dayanamadım test aldım yapmaya korkar oldum adet gecikmesi 2 3 aydır var çok tedirginim
Hayır kaçırma gibi birşey asla olmadı kesin eminiz bunaDüzensiz olduğu ve stres yaptığın için de gecikmiş olabilir. Test yap ama içeri kaçırmadıysa eminse partnerin , bişey olmaz :)
Yaptığın sadece duygu paylaşımı, yanlış değil lakin yaşın henüz 18 bile değil be canım. Dikkatli ol. Düzensizlik için de bir doktora görün.17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacak
Dert etme o zaman. Sadece düzenli adet olmak için tedavine ve korunmanın önemini unutmamaya bakHayır kaçırma gibi birşey asla olmadı kesin eminiz buna
Yorumun için ve önyargılı olmadığın için öncelikle çok teşekkür ederim abla diyeyim üslubum bozulmasın :) görüneceğim ama acaba hamilemiyim korkusu çok yıprattı bir haftada beni ailem öğrenirse keser o yüzden asla olmaz birdaha onu demeye çalıştım yaşayarak tecrübe sahibi oluyor insanYaptığın sadece duygu paylaşımı, yanlış değil lakin yaşın henüz 18 bile değil be canım. Dikkatli ol. Düzensizlik için de bir doktora görün.
Fark ettim zaten reşit olmadigini. Bencede bidaha yapmamalisin..17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacak
Asla buna kesin eminim bu arada Rabbim analı babalı büyütsün bebişini :)Fark ettim zaten reşit olmadigini. Bencede bidaha yapmamalisin..
Yaşayarak öğreniyoruz herşeyi, üzülme değmez hiç bişey için :) Bian önce test yapıp doktora gitmelisin yine de. Hamile değilsen, düzenlemek için, hamileysen de kontrol olmak, aldırmak yada doğurmak için. Anlattıklarına göre hamile değilsindir, tabi mucize olmamışsa :)Yorumun için ve önyargılı olmadığın için öncelikle çok teşekkür ederim abla diyeyim üslubum bozulmasın :) görüneceğim ama acaba hamilemiyim korkusu çok yıprattı bir haftada beni ailem öğrenirse keser o yüzden asla olmaz birdaha onu demeye çalıştım yaşayarak tecrübe sahibi oluyor insan
Daha kucuksun.lutfen bir daha böyle bir sey yapma asla.nefsine hakim ol.oku derslerine calis.zaten zamani gelince cinsellikde olucak.kendine bunu yapma17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacak
Asla birdaha böyle birşey olmayacak bunun bilincine bende erkek arkadaşımda vardı oda çok korktu böyle birşey olmasından asla ama asla böyle birşey olmazDaha kucuksun.lutfen bir daha böyle bir sey yapma asla.nefsine hakim ol.oku derslerine calis.zaten zamani gelince cinsellikde olucak.kendine bunu yapma
O kac yasinda ?Yasitmisiniz?Asla birdaha böyle birşey olmayacak bunun bilincine bende erkek arkadaşımda vardı oda çok korktu böyle birşey olmasından asla ama asla böyle birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?