sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Evet, ceza verilmedi çünkü soru sormuş ve sorusunda site kurallarına aykırı bir durum yoktu, özel mesaj atmasından rahatsız olup şikayet edenlerin şikayet raporlarına cevaben şu mesajı yazdım “ Üyenin mesajını silip üyeyi de engellerseniz mesajlarını görmezsiniz.“

Sorduğu sorudan rahatsız olup erkek olduğunu düşünenler olmuş onlara da cevaben şu mesajı gönderdim “ Üye erkek değil, hamilelik korkusunu takıntı haline getirmiş genç bir kadın, üyenin gönderdiği mesajları silip üyeyi de engelleyebilirsiniz.“

Ama bu topikte yazdığı bazı mesajlardaki üslup hoş değil bu sebeple ceza aldı.
Kaldı ki kendisini defalarca konu açmaması gerektiğine dair uyardım, konu açamayınca özelden sormaya başlamış, bir de özel mesajlar için uyaralım.

@keskeler herkes özelden bu tip sorular sorulmasını istemeyebilir bu sebeple üyelere özelden de sormayın, başka üyelerin açtığı konulara da kendi sorunuzu yazmayın zira size bunu takıntı yaptığınızı ikna olmadığınızı söylemiştim, 50 kişiye özelden de sorsanız, başka üyelerin konularına kendi sorunuzu da sıkıştırsanız, üyeler hamile olmadığınızı milyon kere de yazsa bir şey fark etmiyor.
Mune Mune anladım abla özelden tamam engelleye biliriz ama konunun olayın forma buralsra kadar geleceğini tahmin etmemiştim 2 gündür üye coştu tamam sıkıntısı sorunu olabilir ama bu sefer yorumları da cirkinlesmeye baslamisti teşekkürler

Back