Sürtünme

Merhaba kadınlar klübü üyeleri. İlişkide sürtünürken prezervatif kullanmak gerekiyor mu? Hastalık bulaşma riski var mı? İnternetten araştırdım net bir şey bulamadım.

o iş genelde sürtünme ile kalmaz. siz garanti olsun diye prezervatif kullanın bence

Burada sürtündük hamile miyim konularını o kadar çok görüyoruz ki, ister istemez uyarma ihtiyacı duyuyor insan ksdjfd
Valla bende çok okudum o konuları, kınamıyorum ama maalesef bizde cinsel eğitim verilmiyor ve önyargı çok. Bilmek gerek, öğretmek gerek

Arkadaşlar dalga geçmeyelim lütfen hahaha ciddi soruyorum yaaa. İnternette baktım yok sadece merak ettim ilerisi için
Ya böyle dertlere kalacağınıza mesela sürtünmeyin? Tertemiz oh miss💆

Yastıkta his olmaz. Bezde olur. Streç film de iyi ama o da etkileşimi sınırlandırır en iyisi steril bez.

Aslında doğru yani. Ha bezin üstünde yatakta yastıkta sürtünmussun ha pipinin. :deli:
Ay bir şey daha soracağım, ben ilk başta baskı hissettim. Baskı var dedim sonra geri geçildi sanırım ne oldu anlamadım. Sürtünme oldu mu anlamadım çünkü bir şey hissetmedim o an. Sürtünmede baskı hissediliyor mu? Yoksa ıslanmadan dolayı aşırı kaygan öı oluyor ve hissedilmiyor

Hiç sevişmeyelim mi bacım hahaha gelmişiz 25 yaşına 😹 hiç yaşamayalım mı bir şey
Bana ne canım ne yaparsanız yapın ama bilinçli yapın sırf 25 yaşında olduğunuz için yapmayın.

olaya baslarken ne diyorsunuz merak ediyorum gosteririm ama sadece surttururum mu

Son düzenleme:
Back
X