- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi beyzamolly
Kızım sus bari.hayır fizik tedavi ve rehabilitasyon ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım sus bari.hayır fizik tedavi ve rehabilitasyon ...
Hic güleceğim yoktu ciddenYa bi bitmediniz ilişkiye gircek cesaret var korunacak akıl yok. İlişkide ilişki olsa sürtünme ne yahu kıvılcım çıkaracaksınız sürtünmekten.. hamile değilsin korkma stres yaparsan adetinde gelmez
Bunda hamile kalmadı cesaret bulup tekrar eder busefer ella içer elladada kuzenim arkadaşım hamile kaldı aynı gece içmesine rağmen evliydiler onlar bereket bebeleriyle mutlularHic güleceğim yoktu cidden![]()
Yok hemen doğmuyor daha 40 haftayı doldurması lazım ama beslenmene göre haftayı erken tamamlayabilir. Bazılarının güzel beslenip 3 ayda 40 haftayı doldurduğunu duymuştum. Ama eğer yetersiz beslenirsen de 3 yılı bulabilir doğması.yarın doğurursam sıkıntı fjhcjnm ^^
Kızım sus
iki saniye ile kaçırdıgıma mı yanayım şimdi neye yanayımTÜüh 3 sn değse kurtardıydın ama 5 sn değdiği için hamilelik ihtimali yüksek gözüküyor.
ilk ve ani geliştiği için böyle bi plan yoktu aslaBari tam ilişki yaşayın da en azından zevk alırsınız, çektiğiniz sıkıntıya değer.
Kesin kalırsınmerhaba, 7 gün önce erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onun penisi vajina girişime 5 saniye değdi meni falan gelmemişti zaten öylle olunca ben daha ileri gitmemek için ittim bişey olmayacağını düşündüm ama 5 gün sonra kasıklarım mide bunaltım ve şişkinlik hissi oluştu reglime 10 gün var çok korkuyorum psikolojik mi yapıyorum bu kadar kısa sürede belirtiler ortaya çıkar mı ki deli gibi kasık ağrım var
çok tesekkurler umarım en kısa sürede hayırlısı olur sizin için de2 yıldır sürtünerek değil de dibine dibine giderek uğraşıyoruz olmuyo senin ki sürtünerek tutunacaksa helal olsun![]()
Kesin kalırsın
ikinci sınıfım henuz daha 2 yılım var ama evet açıkcası bizim alan da fizik tedavi rhb. kelin ilacı olsa başına sürermiş işte...Online eğitimle mi sağlıkçı oldunuz?![]()