sürtünmeyle hamile kalmış olabilir miyim

Çok rica ediyorum Kazen Kazen bey, Mune Mune hanım. Başlığında veyahut konu içinde “sürtünme” kelimesi geçen konu artık KK’da açılamasın. Öyle bir şey yapılamaz mı teknik olarak, biz de rahat edelim artık.

Hayır sizin de Cloudunuza yazık.

haklısınız ama bir çok sitede zevk suyuyla hamile kalınabileceğini gördüm, aylarca adet olup hamile olduğunu fark etmediklerini yazanları gördüm endişem bu yüzden :KK43:
Zevk suyuyla hamile kalmak için tam birlesme gerekiyor

benim için neyin sorun olup olmadığına yada ne yaşayıp yaşamayacağıma size karar verecek değilsiniz,herkes bildiği işi yapsın siz de en iyisi basit tarifle kurabiye yapmaya devam edin :)
Herkes çok iyi bildiği işi yapacaksa sizin cinsel hayatınızın olmaması lazım başta. ikinci olarak da uzman görüşü istiyorsanız forumda ne işiniz var, bir jinekolağa gidin ve sürtünmeyle ilişkin oldu, üstüne de 2 kez adet oldum ama şu an 3 buçuk aylık (14 haftalık) hamile olabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz diye sorun. ya da iki hafta daha bekleyin. ilk gebeliğinizse ve zayıf biriyseniz hareketlerini hissetmeye başlarsınız. belki ilk gebelik kontrolünüzde cinsiyetini bile öğrenirsiniz.

Back
X