- 21 Haziran 2021
- 23
- 11
- 3
- 23
- Konu Sahibi Esra Yenice
Arkadaşlar sürtünmeyle kadında oluşabilecek vajina durumları ya da hastalıkları nelerdir ?Yardım eder misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ten tene degmezse herhangi bir hastalık olmaz diye düşünüyorum. Öbür türlü mikrop kapabilirsiniz en fazla...Arkadaşlar sürtünmeyle kadında oluşabilecek vajina durumları ya da hastalıkları nelerdir ?Yardım eder misiniz
Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama kötü hissediyorum. Midem felan bulanıyor stresten olduğunu düşünüyorum bir de mahcupluk var. Pişmanlık da nasıl geçer bilmiyorumTen tene degmezse herhangi bir hastalık olmaz diye düşünüyorum. Öbür türlü mikrop kapabilirsiniz en fazla...
Çok şükür hamile kalma ihtimalini sormamışsınız...![]()
3 ayrı konu açmışsınız. eğer baskı çok olduysa vulvada şişlik olabilir, iç dudaklarda özellikle. eğer çamaşırınız temiz değilse bunun bası sonucu yakın teması enfeksiyonu tetiklemis olabilir, belki bahsettiginiz gri akıntının sebebi hudur, ya da müdahale ettiyseniz o da başka bir sebep. onun dışında kıyafetler varken sürtünme hastalığa sebep olmaz.Arkadaşlar sürtünmeyle kadında oluşabilecek vajina durumları ya da hastalıkları nelerdir ?Yardım eder misiniz
İnan ben de bilmiyorum.Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama kötü hissediyorum. Midem felan bulanıyor stresten olduğunu düşünüyorum bir de mahcupluk var. Pişmanlık da nasıl geçer bilmiyorum
Ya zaten çok çok çok pişmanım birdaha böyle bir şey yaşanmayacak sadece bu durumun geçmesini istiyorum tek derdim bu şuan3 ayrı konu açmışsınız. eğer baskı çok olduysa vulvada şişlik olabilir, iç dudaklarda özellikle. eğer çamaşırınız temiz değilse bunun bası sonucu yakın teması enfeksiyonu tetiklemis olabilir, belki bahsettiginiz gri akıntının sebebi hudur, ya da müdahale ettiyseniz o da başka bir sebep. onun dışında kıyafetler varken sürtünme hastalığa sebep olmaz.
şu saçmalığa da ikidir cevap verdiğim için kendimi kınıyorum. haz veren bir şey de değil bu sürtünme işi, erkek için de keza, ne diye yapılır anlamıyorum. oynaşın, öpüşün, yetmiyorsa sevişin (her şeyi yapıp onun hariç tutulması çok namuslu bir eylem değil çünkü). sürtünme ne allasen?!
Bu durum nasıl geçer bilgniz var mı3 ayrı konu açmışsınız. eğer baskı çok olduysa vulvada şişlik olabilir, iç dudaklarda özellikle. eğer çamaşırınız temiz değilse bunun bası sonucu yakın teması enfeksiyonu tetiklemis olabilir, belki bahsettiginiz gri akıntının sebebi hudur, ya da müdahale ettiyseniz o da başka bir sebep. onun dışında kıyafetler varken sürtünme hastalığa sebep olmaz.
şu saçmalığa da ikidir cevap verdiğim için kendimi kınıyorum. haz veren bir şey de değil bu sürtünme işi, erkek için de keza, ne diye yapılır anlamıyorum. oynaşın, öpüşün, yetmiyorsa sevişin (her şeyi yapıp onun hariç tutulması çok namuslu bir eylem değil çünkü). sürtünme ne allasen?!
şişlik, oturunca ağrı oluyor mu iç dudaklarda? sürtünmyi takiben bir iki gün içinde geçmesi gerek bence. daha önce hiç vulvaniza aynada bakmamissaniz belki o gördüğünüz sarkma gibi durum normal hali olabilir, bazen dudaklardan biri diğerine nazaran daha büyük olabiliyor. akintiniz da devam ediyorsa bi doktora gözükmenizde fayda varBu durum nasıl geçer bilgniz var mı
AKintim yok ki bütün abdestim gri gibi geliyordu ve de hiç bakmadım evet dün farkettim. Farketmemin verdiği korku ile çok hassas hareket ediyorumşişlik, oturunca ağrı oluyor mu iç dudaklarda? sürtünmyi takiben bir iki gün içinde geçmesi gerek bence. daha önce hiç vulvaniza aynada bakmamissaniz belki o gördüğünüz sarkma gibi durum normal hali olabilir, bazen dudaklardan biri diğerine nazaran daha büyük olabiliyor. akintiniz da devam ediyorsa bi doktora gözükmenizde fayda var