SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

Sidre4562

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
266
16
13
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Hem adet olmuşsunuz hem test yaptirmissiniz tam birleşmede olmamış 🤷 e ozaman gebe olmanız imkansız takıntı edecekseniz neden birşeyler yaparsınız ki kendinize eziyet ediyorsunuz .

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Lütfen fake hesap olmuş ol 😁

Hem adet olmuşsunuz hem test yaptirmissiniz tam birleşmede olmamış 🤷 e ozaman gebe olmanız imkansız takıntı edecekseniz neden birşeyler yaparsınız ki kendinize eziyet ediyorsunuz .
Adet olup hamile olanlar varmış ondsn korktum

Hayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesi

Adet olup hamile olanlar varmış ondsn korktum
Bunun örnekleri var evet benim annem kardeşimi 4. Ay da öğrenmiş ama bunun bir sebebi var çift rahim .
O yüzden bu tarz birşey yoksa herkes gibi hamile kalinca gecikme yaşarsınız diyelim kanamaniz oldu genede kan testinde belli olur gebe olsanız

Sabırla bekleyin lütfen 6 ay sonra doğum olmazsa bilin ki hamile değilsiniz 🤗😌

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok!!

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok
Hayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesi

Resmen siz şakasınız ya size de eğlence çıkıyor, ki umarım yakınınız başına gelmez umarım
Yakınımda olmadığına göre sıkıntı yok 🤣🤣🤣🤣
Hayırlı olsun

Back
X