• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

Aa burada varmış ee cevaplar gelmiş yine niye konu açtınız. Neyse diğer konunuza yazdığım gibi alışverişe başlayın bir an önce
Şu sıralar indirimde var alırsınız bol bol
Yani ilişkiden 3 ay sonra Testte negatif olup sonra pozitife dönmez demeyin
Sperm gücü bu. İçeride seneler boyunca yaşıyor onlar. Canları ne zaman isterse de yumurtayı yakalayıp gebe bırakıyor

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Ekim ayından beri ya sürekli sürtünüyorsan alev alırsın sadece. Yahu son 4 ayda hiç mi adet olmadın be kadın ?

:KK70::KK70::KK70::KK70:sürtüşmek önemli.her seferinde diyom kimse beni dinlemiyo 2 çocuğumda sürtünerek oldu.
Hatta ikinci kızımda korusun diye çorap geçirdiydik bak oldu şıppadanak:KK59:
naylon taksan olmazdı işte cahıl seni :D
Aa burada varmış ee cevaplar gelmiş yine niye konu açtınız. Neyse diğer konunuza yazdığım gibi alışverişe başlayın bir an önce
Şu sıralar indirimde var alırsınız bol bol
Yani ilişkiden 3 ay sonra Testte negatif olup sonra pozitife dönmez demeyin
Sperm gücü bu. İçeride seneler boyunca yaşıyor onlar. Canları ne zaman isterse de yumurtayı yakalayıp gebe bırakıyor
kurabiyeeemmmm ahahahha :D

Bunun hic işi yok galiba 2 günde bir aynı soruyu soruyor Allahim sen akıl fikir ver 🙈🙈🙄

Back
X