Yeter artık ya kobani de kobani
Defolun gidin kobani ye bir daha da gelmeyin vatan hainleri
Ülkesini bayrağını seven herkes rahat huzur içinde yaşasın
anlamadım. yanlış yeremi yazdın mesajınıYanlis konu basligina yazmisim, oraya mi kopyalasam ne..
Evet.. PKKy 10.000 kisi katilmis diye bir topik var ya oraya yazdim saniyordum..anlamadım. yanlış yeremi yazdın mesajını
bende şaşırdım. ölen gençlere vatan haini yazdın sandım. şok oldum bir anEvet.. PKKy 10.000 kisi katilmis diye bir topik var ya oraya yazdim saniyordum..
Gencecik însanlar ölmüşken bu mudur yani derdînîz?kobane ye gitmek istemeleri mi?Yeter artık ya kobani de kobani
Defolun gidin kobani ye bir daha da gelmeyin vatan hainleri
Ülkesini bayrağını seven herkes rahat huzur içinde yaşasın
Bende üzüldüm ölmelerine tabiki vicdanı olan herkes üzülür amaGencecik însanlar ölmüşken bu mudur yani derdînîz?kobane ye gitmek istemeleri mi?
Rabbim vicdan , merhamet versin tüm insanlığa, söyleyecek birşey bulamadım....
Allah korusun bugün bu ülkede bi savaş çıksa bu zihniyette gençler bu kadar kendilerini feda edecekmi acabaO çocuklar oraya iyi niyetlerle, güzel şeyler yapmak için gideceklerdi.
Konudan haberiniz yok diye açıklama yapıyorum. Yok haberiniz var ve bunları söylüyorsanız vicdanınızla başbaşa bırakıyoruz sizi...
Adıyaman daki fidan gibi gencecik şehidimizden hiç bahsetmiyorsunuzGencecik însanlar ölmüşken bu mudur yani derdînîz?kobane ye gitmek istemeleri mi?
Rabbim vicdan , merhamet versin tüm insanlığa, söyleyecek birşey bulamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?