Suruç saldırısı sonrasında İstanbul Emniyeti'nde izinler iptal edildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.bugun.com.tr/gundem/hepsi-iptal-edildi-haberi/1745535

Suruç saldırısı sonrasında İstanbul Emniyeti'nde izinler iptal edildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Suruç'ta 30 kişinin öldüğü 104 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısı sonrasında izinleri iptal etti.

suruc-saldirisi-sonrasinda-istanbul-emniyetinde-izinler-iptal-edildi_1745535_720_400.jpg

İstanbul Emniyet Müdürlüğü,Suruç'ta 30 kişinin öldüğü 104 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısı sonrasında izinleri iptal etti. 12 saat çalışıp 24 saat dinlenen İstanbul polisi 12 / 12 sisteminde çalışacak. 24 saatlik izin süresi 12 saate düşürüldü.

Söz konusu düzenleme İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin imzalı yazıyla tüm birimlere yönlendirildi.

Yeni çalışma düzeninin bildirildiği yazıda "İlimizde gerçekleşmesi muhtemel toplumsal olaylarda vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak ve il genelinde alınacak olan emniyet tedbirlerinde aksaklıkların yaşanmaması amacıyla tüm birimlerin, 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 19.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar 12/12 çalışma sistemine göre görev yapması hususu; Valilik makamının onayı ile uygun görülmüştür" denildi.

sadece istanbul'da değil tüm türkiye'de izinler iptal. 1 yıldır bu izni bekliyoruz, üstelik parasını ödediğimiz tatile gidemiyoruz. neyse, eşimi göndereceğim ateşin içine, başka canlara bişey olmasın, tek dileğimiz bu.

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun azdılar yine
Istediklerini alana kadar vazgeçmeyecekler hain Köpekler
Allah ıslah etsin

daha yeni geçici dış görevden gelmişti eşim, muhtemelen yine gidecek.
2 hafta önce geldi eşim de Şırnak' tan tayine gitmeden tekrar 1 aylık göreve göndereceklerdi güya. Eşimin şubesi durdurmaya çalışıyor ama yazı genel müdürlükten gelmiş sanmıyorum. Benim eş durumu tayinim daha olmadı 3 yaşında çocuğum var hem de hamileyim nasıl yaparız hiç bilmiyorum.mehil müddetini de kullandırmayacaklar kesin.biz kesmezsek gıyabında kesecekler

2 hafta önce geldi eşim de Şırnak' tan tayine gitmeden tekrar 1 aylık göreve göndereceklerdi güya. Eşimin şubesi durdurmaya çalışıyor ama yazı genel müdürlükten gelmiş sanmıyorum. Benim eş durumu tayinim daha olmadı 3 yaşında çocuğum var hem de hamileyim nasıl yaparız hiç bilmiyorum.mehil müddetini de kullandırmayacaklar kesin.biz kesmezsek gıyabında kesecekler
biz akşam müdür beyi arıyalım dedik, kimse beni mazaret için aramasın demiş, rapor alsak göze batarız, elimiz kolumuz bağlı. şuan çıldırmak üzereyim, seni en iyi ben anlarım, Allah yardımcımız olsun..

biz akşam müdür beyi arıyalım dedik, kimse beni mazaret için aramasın demiş, rapor alsak göze batarız, elimiz kolumuz bağlı. şuan çıldırmak üzereyim, seni en iyi ben anlarım, Allah yardımcımız olsun..
Biz zaten doğudayiz bir başka doğu iline çıktı tayin.sıkıntı doğunun karışacağı ise batıda görev yapmıyoruz ki zaten.batıdakine dersin git bir an önce diye de bizimki ne alaka

İstanbul'da Gazi mahallesindeki karakola uzun namlulu silahlarla saldırı olmus yaralanan olmamış şükür. Her yerden saldırı bekleniyor artık

Biz zaten doğudayiz bir başka doğu iline çıktı tayin.sıkıntı doğunun karışacağı ise batıda görev yapmıyoruz ki zaten.batıdakine dersin git bir an önce diye de bizimki ne alaka
ben hiç akıl erdiremiyorum valla, biz batının da batısındayız, burda bi durum yok boşuna izinler iptal edildi diyoruz ama illaki vardır bi bildikleri.

X