- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
hanımlar ben sürücü kursuna kayıt oldum, ilk sınavı tek seferde verdim. direksiyon dersi için iki - üç kez eğitime gittim, hoca derslerde gayet iyisin geçecek kadar sürüyosun falan diyodu. bir gittiğim derste cep telefonum çaldı, erkek arkadaşım arıyormuş dedesi rahatsızlanmış acilen köye gitmeleri gerekiyormuş o nedenle baya ısrarlı aradı, ben kulak asmıyordum ama adam çantamı açıp telefonu çıkarıp bir güzel azarlayıp kapattı ! tabi bende konsantre falan gitti. öyle olunca da son iki üç derse gitmedim, son iki üç derse gitmememin sebebinden biri de iki dersi hafta içine randevu verdi, ben hafta sonu grubundaydım. sınavdan önce beni aradı siz geçebilecek durumdasınız ama bir kez daha gelebilirseniz iyi olur dedi. ve yine hafta içine randevu yazdı ben haftasonu diye diretmeme rağmen, boş değilmiş .... ve sınavdan kaldım, sonucu öğrenmek için aradığımda aslında kalacak biri değilsin ama iki derse gelemediğin için kaldın yoksa geçerdin dedi ve bu çarşambaya randevu verdi

benim anlamadığım madem kafasına göre randevu verecekti neden hafta içi hafta sonu grubu yaptı. eğer sürücü kursu komisyonunda falan çalışan arkadaşlar varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi, çünkü kursa sorduğumda sadece randevuna gelmezsen kalırsın dedi. oysa ben o iki derse geçecek durumdasın demesine güvenerek ve izin alamadığım için gitmemiştim, hakkım yendi resmen

benim anlamadığım madem kafasına göre randevu verecekti neden hafta içi hafta sonu grubu yaptı. eğer sürücü kursu komisyonunda falan çalışan arkadaşlar varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi, çünkü kursa sorduğumda sadece randevuna gelmezsen kalırsın dedi. oysa ben o iki derse geçecek durumdasın demesine güvenerek ve izin alamadığım için gitmemiştim, hakkım yendi resmen