haketti amaGıslar Turabinin cok ustune gidmişiniz ama yaa
haketti amaohh olsun ona
hep öyle artislik yaparken başına gelliyo ne geliyorsa
bida yapmaz inşallah turabişin
hadi ya o kadar tanımıyorum zaten birde şarkı söylüyormuş sanırımilk survivorlardan birine katılmış ilk haftada elenmiş sonra boynuna halat takmış üryan foto çekilmiş
ay kremim yoktu vucudum kurudu falan diye roportaj vermiş
bu tipi bir daha alıp birde all star yapmak
bu taner kim ya onuda hatırlamıyorum kıbrıslı taner vardı bu o taner mi değil mi o taner ağaç tepelerinde geziyordu bu kimacunn sitesinde puan durumu varya orda fulyanın adı bile yok yani düşün
oynamamışki hiç istatiğini çıakrsınlar
tanerinde yok tabi
hakemedimi ama söylesene kazansın artlisliğini yapsın pisi pisine kaçırdı turbişin yaGıslar Turabinin cok ustune gidmişiniz ama yaa
hakemedimi ama söylesene kazansın artlisliğini yapsın pisi pisine kaçırdı turbişin yaneyse akıllanmıştır bence zaten
bende anımsadım birden bir radyo programnda dalga gecmişti sözleri ile taa eskiden . dedimbakayım o mu a baktım aynen ohadi ya o kadar tanımıyorum zaten birde şarkı söylüyormuş sanırım
bu taner kim ya onuda hatırlamıyorum kıbrıslı taner vardı bu o taner mi değil mi o taner ağaç tepelerinde geziyordu bu kim
hakemedimi ama söylesene kazansın artlisliğini yapsın pisi pisine kaçırdı turbişin yaneyse akıllanmıştır bence zaten
hadi ya o kadar tanımıyorum zaten birde şarkı söylüyormuş sanırım
bu taner kim ya onuda hatırlamıyorum kıbrıslı taner vardı bu o taner mi değil mi o taner ağaç tepelerinde geziyordu bu kim
Burdan çevirmezler umarımbu gönüllüler cidden bazen çok mal oluyorlar.
Turabi sen de sazan yersin akşama.
Artist.
ya bencede o taner manyaktı bu sessiz birde işe yaramıyoryok o kıbrıslı tanerdiçok konuşuyordu
bu o taner değil konuşmuyor bile
keşke kıbrıslı taner geleydi o daha allstardı bence çok ta komikti :)
ya bencede o taner manyaktı bu sessiz birde işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?