evet hasanı bende destekliyorum bireysellerde inşallah hasanı da görürüzOnun olduğu survivor bence en guzel survivor di
Kavga yok en yakin iki rakip olan hasanla nihat centilmenligin kitabini yazmislardi resmen. Nihat da hasani destekledigini aciklamis twitterdan.
Ama tabi atarli giderli konusmadigindan reyting getirmiyo ya adami izleyemiyoruz resmen ne roportaji var dogru duzgun ne fragmanlarda gorunuyo
bu hafta beni sarmadı ya neden anlamdım sürekli bir kavga var ondan mı bilmiyorum birde herkes sakat
bu hafta beni sarmadı ya neden anlamdım sürekli bir kavga var ondan mı bilmiyorum birde herkes sakat
bende ya çok sıkıldım bu hafta hiç heyecanlı gelmedi ödüllerde öyleBenim de uykum geldi, sizle sohbet etmesem gidip yatardım sanırım.
olabilir duygu geri gelsinDuygusuz sarmıyordur
evet ya bişey oldu kıza ama az sonra yine bişey olacak fragmanda gösterdiler ya almeda sakatlanmasın bu kezdeBiz almedaya nazar ettik kız baya baya oyun alıyo:)
Evet haklısın valla. İkisi de ne kibar insanlardı. O yüzden böyle insanlar kazansın istiyorum.
Bende oyle ama gecen sene ve bu seneki ilk sms sonucu gosterdi ki bizim insanlarimiz sevmiyo boyle adamlari :)
Halkımızın içine çirkeflik kaçmış demekki yada acun bizi yiyo:))))Bende oyle ama gecen sene ve bu seneki ilk sms sonucu gosterdi ki bizim insanlarimiz sevmiyo boyle adamlari :)
Baksana kadınlarımız bile haşin erkek seviyor. Şaşırmıyorum bu sonuca.
Haşin erkek değil öküz erkek bence.Baksana kadınlarımız bile haşin erkek seviyor. Şaşırmıyorum bu sonuca.
Haşin erkek değil öküz erkek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?