Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
nasıl çarpışmışlar ya çok korkunç bişey bir ihmal falan olmalı nasıl çatpışabilir ki durudk yere
Hava rüzgarlı falan olabiliyor ya tropikal ikniyorlimlerde, ondan olabilir. Bir de çekim yapıyorlarmış, adaya ilk helikopterle geliniyor ya sanırım öyle bir çekim.

Hasana bak ya salak mı ne, almeda orda sakat sahra top atiyor Hakan soyleyinca laf mi ediyorlar sinir oldum ya

niyeyse bu hafta cidden bi sıkıcı survivor ya
acunn nerlerde ya alp heycanlı sunmuyo
acunn yakalıyo yakalıyo az kaldı atıyo attı derken heycan yaptırıyor
evet ya alpten kaynaklanıyor olabilir sevmedim hiç

Hava rüzgarlı falan olabiliyor ya tropikal ikniyorlimlerde, ondan olabilir. Bir de çekim yapıyorlarmış, adaya ilk helikopterle geliniyor ya sanırım öyle bir çekim.
anladım ya olabilir çok züzücü bir durum

Sahra ben mi düşürdüm kızı diyor ya saçmalık, O düşünce herkes nasıl üzülmüştü , karaktersiz ya

Parkurlarin sonunda atiş olmasa 10-0 yeneriz atiş her zaman mi koyulur yaa yeter bee,

o değilde bu yarışta almeda ve berna için üzüldüm nerdeyse ikisi olmasa burayada gelemeyeceklerdi almeda bu aralar şanslı nereye kadar gider bilmem de

Bu oyun içerisinde Sahra'ya sinir oldum yazık Almeda orada yaralanmış sağlık bu Sahra halen oyun derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…