Sahradan begüme müthiş taktik: nefes ver
ben daha çok bana nasıl geldiğiyle ilgileniyorum da
yarışmasına lafım yokta tipi bozuk biraz bu sene kazanırsa gitsin tipimi düzeltsinTurabi ne kral yarısıyorsun yaaaaaaaaa
yarışmasına lafım yokta tipi bozuk biraz bu sene kazanırsa gitsin tipimi düzeltsin
bişi bildiği yok almedayı seçiyo allahın güçsüzükendi çok iyi biliyor ya hasbammm
yok ya iğrenç demek istemiyorum ama öyle gibi sanki yürüyüşü rezalet hareketlerini söylemek bile istemiyorum ama oda sonuçta allahın yarattığı kul sonuçtaNiyeki çok tatlı yaaaa
sözde sakat ya bacağı napsın gücü şuan gücü ona yetiyobişi bildiği yok almedayı seçiyo allahın güçsüzü
gönüllüler kazancak ya izlemiyom ben
yok ya iğrenç demek istemiyorum ama öyle gibi sanki yürüyüşü rezalet hareketlerini söylemek bile istemiyorum ama oda sonuçta allahın yarattığı kul sonuçta
oda bi takdik yani doğru olabilir..Bana her sekilde sempatik geliyo o da dövüşerek parasını kazanmaya çalışan biriydi sonuçtaO hallerini buna bağlıyorum ben. Kendi de anlatmıştı rakibin moralini düşürmen gerek öyle öğrendik diye
evet ya atışlı koymasa hep ünlüler kazanır acun o yüzden o atışı koyuyor orayaBir kere de şu oyunların sonuna atışlı bir şeyler koymayın ya
evet ya atışlı koymasa hep ünlüler kazanır acun o yüzden o atışı koyuyor oraya
evet ya atma özürlüleri bir adımlık yerden atamıyorlar şu ünlüler tüü sporculuklarınaevet ya atışlı koymasa hep ünlüler kazanır acun o yüzden o atışı koyuyor oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?