hani olur mu olur yani çok sevdğimden değil ama puan alıyor sonuçta çok iyi yarışıyor hakkını vermek lazım merve aydınınkafa bu kadar çalışıyor işte zaten eleyemezde
şans eseri elerse açlıktan ölecekler
Oflaz neye bu kadar pörtletiyor gözlerini acaba???Serenay birinci oluyor sanırım ve Merve Aydın diyor gönüllüler de buna şaşırıyor ama Acun'un diyeceği ne halen çözemedim
hani olur mu olur yani çok sevdğimden değil ama puan alıyor sonuçta çok iyi yarışıyor hakkını vermek lazım merve aydının
Geçen Merve Aydın 3. olmuştu yani Merve Oflaz gerideydiOflaz'ın oylamada Aydın'ı geçme ihtimali ?????
İşte onu halen çözemedim o da Acun'un diyeceğine bağlıOflaz neye bu kadar pörtletiyor gözlerini acaba???
Oflaz neye bu kadar pörtletiyor gözlerini acaba???
bende bazen sinir oluyorum ama kesinlikle başarısını takdir ediyorum çoğu zamanda mantıklı konuşuyor merve aydın elenmezse ve serenay merve derse serenay haftaya gider bence affetmezleren başarılı kız yarışmacı o zaten tüm kızlarda
ben seviyorum valla kızı başarılı insanları severim
çok yükleniliyor serenayı yazdı diye ama serenayda tolgaya seni yazman canımsın dedi yazmadı mı sonra ağlayınca yaptığı şey merveninkinin yanında hafif mi kaldı yani
gitmese bile aç kalacağı barizbende bazen sinir oluyorum ama kesinlikle başarısını takdir ediyorum çoğu zamanda mantıklı konuşuyor merve aydın elenmezse ve serenay merve derse serenay haftaya gider bence affetmezler
seda da deli cesareti ya otur işte adam ben tutarım diyor gerçekten salak mı bu kız acaba
Seda sana da iyilik yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?