Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sahrayı gönderin bıktım dizinden kazansa sakatlığıma rağmen kazandım kaybetse of dizim!! böyle bir mantık olmaz ya

Sahra beni de oldurecek hep bahane hep bahane ya digerleri alamazaa gucsuz sahra alamazaa sakat

eğer sahra bireysel dokunulmazlığı kazanamazsa oylamada da begümün ismi çıkarsa ve turabi sms birincisi olursa begümün karşısına sahrayı çıkarabilir! begümü duygu çetinkaya hayranları oylarla desteklerse sahra gidebilir, ayy inşallah gider bıktım sahradan zaten kötü yarışlarda

Bu sahra gecen hafta sey diyodu
Dizimden rontgen cekindim sonuc yarın belli olcak bişey var dizimde iyi değil hissediyorum fln diyordu
Galiba bişey cıkmamış konusulmadıgına göre
Ona ragmen hala aynı terane dizimde dizim.

Taner,Seda,Özlem,Begüm isimleri çıkma ihtimali olan gönüllüler ama bana kalsa Seda kalsın neşe kaynağı ada da Sahra'yı sevmiyorum gitsin

off özlemi unuttum ben ya özlemde gidebilir tam da zayıflamaya oyunlarda iyi olmaya başlamıştı gitmez umarım

Seda mi nese kaynagi duygu 2 bence sadece konusma tarzindan dolayi seviliyor bana cogu zaman itici geliyor ve cok basarisiz

Seda bi sus ya gondersinler sunu adadan, gönüllülerde o kadar işe yaramaz ama çene çalan var ki temizlenmesi için en az üç dört dokunulmazlık kaybetmeleri gerek

Eger Turabi gecen sene bir sarisin vardi ona yaptigi gibi Sedaya kol kanat germezse seda kesin gider ama gucsuzde olsa yanimda tutacagim derse uzun zaman gitmez tabi oylamada onemli stresli bi durum

Insallah ozlem alir dokunulmazligi da su full ruh hastasi sahra seda bozok begum un planlari suya duser

Ah sahra ah dokunulmazlık kolyesiyle biz ne elenenler gördük ahmet geldi aklima bi bakmisin Sahrada gitmiş.dizi kötü ya hazir röntgen sonuclarida gelecekmis bide bakmisin kolyeyle Acun onuda ugurlar

Eger Turabi gecen sene bir sarisin vardi ona yaptigi gibi Sedaya kol kanat germezse seda kesin gider ama gucsuzde olsa yanimda tutacagim derse uzun zaman gitmez tabi oylamada onemli stresli bi durum
duygu bal dı dimi aynen bu sedayı da sevdi turabi onu göndermez

Mugeydi ya :) Baya tutmustu o kizi sonlara dogru sadece onunla konusuyodu ve elenmesine baya mani oldu insallah ayni seyi sedaya yapmaz hakkaniyetli olur
ahahha ay mügeydi evet ama sonradan gelen duygu balı da bir koruyodu falan bence bu seda baya takılıcak orada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…