Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Ama bak oflazdan sonra araya bernayı sıkıstırmayın hemen hakanı gonderin

O gecen senede öyle sopalı geziyordu ya 3adamda oguzhanın taklidini yapışı geldi aklıma

bugün dokunulmazlığı kaybederlerse hasanı yazıcaklar çakallar uyanık olun

Off Bozok çok fena düşüyor inşallah ciddi bir şeyi yoktur.

dokunulmazlığı kim alcak tahminler, hiç yazmıyosunuz ama ya

Benim gecen haftadan beri teorim şu, bu seferde tutmazsa bida tekrarlamıcam zaten

Dokunulmazlığı unluler kazanacak
Ama gonullulerden biri gitmeyecek anıl ayrılacak yarısmadan
Onun yerinede hasan unlulere gececek böylece gonulluler eleme yapmıs gibi bir kişi eksilecek

Ama bak oflazdan sonra araya bernayı sıkıstırmayın hemen hakanı gonderin

O gecen senede öyle sopalı geziyordu ya 3adamda oguzhanın taklidini yapışı geldi aklıma

yok yok sırası belli önce oflaz sonra halan o iş bende merak etme sen
berna merna giremez araya
t:adama bi vurdum baba burnu geldi burdan buraya sonra bida vurdum burnu tamtur yaptı eski yerine geldi
e: aferim turabi

ertunga abi( ibrahim) ve oguzhan (turabi)

Turabi komedi ya kendini iyice dusurdu.
Davsan mavsan nedir
Bunlara cay kahve soylesin Acun iyi olur kahve koseleri

Ahahahahhahahah bu sene neler yapacaklar acaba yaaa birleşme partisi zamanı gelseydi bi

Dokunulmazlık gönüllerin bence . Gecen seferde cumartesı kaybettiler pazar pazartesı aldılar Salı kaybettıler . Bu haftada bu tekrar edebılır bana göre gonullulerın :)

Gecen sene duygu bal-sahra tartismalarinda turabi burada benim bransimda kendini kanitlamis biri olsa ben pesinden ayrilmazdim. Sahranin sana saygi duyup senden bişeyler ogrenmeye calismasi lazim falan diyodu.

Şimdi orda turabinin iki bransinda da kendini kanitlamis, dunya capinda dans etmis , profosyonel olarak dovus yapmis bi adam var ama Turabicigim de nasil camur atsam da izi kalsa diye 40 takla atiyor :)

kızlar siz hep ünlüler gönüllüler diyosunuz bence şimdiden bireysel konuşmaya başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…