Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hasanın söylediği her kelime doğruydu, özellikle taner ve hilmi hakkındakilerde ama karşısında algılcak adam yok, farkındamısınız üçüde aynı anda sakalının tarıyo, ikisi küçük turabi olmuş resmen. Hasan iki metre boyuyla nasıl oturuyo, turabi kısa boylu nasıl oturuyor dikkat edin
bu arada sadece tanere alt yazı konulması ayrı komik

turabi de biz onlar biz onlar biz sadece Allahtan korkarız falan, nihat doğan 2 olmuş
sanki adam korkmak derken ondan bahsediyo, bal gibi de kıskançlığından en büyük rakip gördüğün için düşman oldun hasana, neden itiraf etmiyosunda yalandan düşmanlık yaratıyosun pes valla
ayrıca hilmicem çok küçük bi insan bunu yazmadan da geçemedim

turabi bundan sonra asla 1. olamaz diye düşünüyorum.
bu bölüm fişini çektiler bence.
gönüllülerde tek adam hasan zaten..çok sevindim valla.

Ağzına saglik hasanin valla her kelimesine katiliyorum. Ozellikle hilmicem konusuna deginmesine cok sevindim. Muratin yanindaki o guzel cocuk bambaska biseye donustu. Kendime kiziyorum dogukana karsi nasil hilmiyi desteklemisim diye ama iste murat ceylan faktoru.. Turabi bildigimiz turabi zaten

Gecen sene yigit bu kadar pasif ve pisirik olmasaydi hasanin şuanki yaptiginin ceyregi kadar bi durus sergileyebilseydi bu kadar havalanamayacakti bu adam..

sanki burada yazılanları okumuş hasan.

Hişmicemin gerceek yüzü ortaya cıktı.
O sene Murat gibi pırlanta bir insanın yanında tabiki de iyi olacaktı.
Onun sayesinde birinci oldu.
Gerçekten karakteri duruşu sağlam olsaydı turabinin yalakası olmaz tek başına savaşır yada doğrunun yanında kendisine yakışanı yapardı.
Hala da bir afra bi tafra salaklar

turabi beni söyle diyo hasanı cahil sandı safım , gaza getirip sahrayı yolluyacak taneri kurtaracak. Hasanda bunu yiycek yapma be turabi

ben hilmicemin annesi olsam aile mektubunda oğlum kendine gel diye mektup yazardım valla, bu ne ya, resmen tırsıyolar, turabi yaymış bacakları oturuyo bunlar tavşan kadar yer kaplıyo büzülmüşler turabinin yanına

tvyi gelirgelmez bi açtım hasan 1. olmuşşşşşşşşşşş allahım nasıl sevindimmmm ama konuşmasını izleyemedim baya iyi konuşmu heralde turabi ağlıcaktı neredeyse

ailelerden burayı okuyan ya da buraya üye var mıdır acaba.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner hasan efendi.
Birinci olmayı bekliyomuş bunları söyleyebilmek için, daha önce yemiyodu elenme korkusundan heralde.
Her koldan üstüne geliyorlar turabinin iyi planlar yapılmış.
Turabi elense keşke, daha fazla bu oyunların içinde kalmasa.
Hiç çekemiyorum hasan ve hakanın adamlık dersi vermeye calısmalarını.
Hele o sahra çirkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…