Özlem 65 kilomu
Mervenin acaip bir kafası var
Kendi de 45 kg oldugunu iddia ediyo 10 kilo meme var sadece ne 45i o 45se ben 30um
Sen turabilesmeye basladin parkkkÖzlem bi koydu baba oflaz oldu off:))))
Canım ben senin dediğini anladım elbette ama bu karakterle bu kadar çok destekçisi var onu örnek (!) alan gençler var maaleseffSonuçta hayat survivordan ibaret değil. Survivor ı kazansa bile sonrası var, gerçek hayat var. O kısımdan bahsediyorum
Ben söyleyecek söz bulamıyorum. Beddua etmemek için zor tutuyorumDağdan inmiş görgüsüz
Kendi de 45 kg oldugunu iddia ediyo 10 kilo meme var sadece ne 45i o 45se ben 30um
Anladım canım. Merak etme, kibirli insanın sonu hep kötü oluyor. Derslerini veriyor bir şekilde hayat onlaraCanım ben senin dediğini anladım elbette ama bu karakterle bu kadar çok destekçisi var onu örnek (!) alan gençler var maaleseff
Merhaba ben melek öyle daldım affedin heycan yaptım takipteydim burayı dayanamadım daldım
HoşgeldinMerhaba ben melek öyle daldım affedin heycan yaptım takipteydim burayı dayanamadım daldım
Merhaba ben melek öyle daldım affedin heycan yaptım takipteydim burayı dayanamadım daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?