birde kızların şampiyonuyum demiyor mu vasıfsızoflazın hiç bişey becerebildiği yok, boyna çene boyna fitne
birde kızların şampiyonuyum demiyor mu vasıfsız
sondan şampiyon kızların en güçsüzü hem ünlüler hem gönüllülerde
Ben o arayi kacirmisim :) dun bende yoktumdünden iki arkadaş gelmeyeceği bildirmişti zaten, izinliler yani
valla ya bide çok önemli birşey değilmiş bence yaptigiYa ne sahranın her yaptığına kural ihlali diyip duruyorlar ya. Hırrrr...
ya basta seviyorum ama sinir oldum bnde artik oflazaoflazın saçlarına o at kuyrundan tutup makası vurmak istiyorum, öyle psikopat bi hissim var ben de normal değilim
anca konussun milleti fitlesinoflazın hiç bişey becerebildiği yok, boyna çene boyna fitne
sorma acaba kimlerle yarıştıda birinci oldubu nasıl birinci olmuş anlamıyorum hala
direklere asılı kalarak tabi kibu nasıl birinci olmuş anlamıyorum hala
Bunların dönemindeki parkurları görseniz çok kısa ve kolay parkurlar var tanerin yarıştığı seneye bakmistimda merak edip adam hakli buraya uyum saglayamamaktabu nasıl birinci olmuş anlamıyorum hala
kimlerle olacak çoğunluğu 50 yaş üstü olan esnaf abilerimizlesorma acaba kimlerle yarıştıda birinci oldu
Varmisin yokmusun cularla yaristi hiçbirinin sporla ilgisi yoktusorma acaba kimlerle yarıştıda birinci oldu
Oleyy bee yarın da Survivor varr
onun ki zaten zoraki ateşkesti ... korkusuna bir kişi daha beni konseyde yazmasın diye özlemle iyiydisahra yine özleme atarlanmaya başladı
Hemde nasıl bence çok farkediliyo birleşme partisinde öğreniriz kaç kilo verdiginio değilde özlem kilomu bermiş ne
Evet öyle önce altta küçük gösterdiler yarın 20:00'da Survivor diye sonrasında küçük reklam geçtiler. Hatta konsey yarın büyük ihtimal bireysel sembol oyunları da yarın. Belki bir de ödül oyunuöylemiymiş neden kaçırmışım orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?