Yeğenim küçükken hep annem sizden büyük derdi şimdi ben de sizden büyüğüm ama yaş büyüklüğü önemli değil akıl ilim irfan tecrübe gibi şeylere saygım sonsuzdur.hangimiz büyüğüz.
ne demişler gülme komşuna gelir başınaÇok pisliksin Turabi. İnşallah ayni şey senin başınada gelir. Tövbe estağfurullah yahuu.
çok bariz ortada değil mi sevindiğiTurabi de sanki resmen Hakan'a olan olaya sevinmiş çok kötü bir durum insan olarak
Kesinlikle belli konuşmasından yüzü gülüyor resmen bu olaydan bahsederken.çok bariz ortada değil mi sevindiği
ayıp ayıp insan nefret dahi etse böyle bir durumdan zevk almaz
Yeğenim küçükken hep annem sizden büyük derdi şimdi ben de sizden büyüğüm ama yaş büyüklüğü önemli değil akıl ilim irfan tecrübe gibi şeylere saygım sonsuzdur.
her zamanki hali kızların en iyisi tartışmasız bir şekilde
Dalga geçiyor olay olduğundan beriKesinlikle belli konuşmasından yüzü gülüyor resmen bu olaydan bahsederken.
Yani böyle bir olaydan hazetmek,mutlu olmak çok insancıl bir durum değil
Bende bende inşallah şampiyon olur sonuna kadar hak ediyor
O yarışınca heyecan yapıyorum, fark atıp gelip aheste aheste yerleştiriyor ya. Hadi hadi diye tempo tutuyorum
Teşekkür ederim canım belki birgün bir yerlerde tanışırız.canım forumda diğerlerinden değişik yorum yapanları hep merak ederim, ondan sordumdu :)
bence de özlem gitmemeli.özlem giderse üzülürüm şuanda gitmeyi hak etmiyor
Kesinlikle öyle olurdu ama gülme komşuna gelir başına demişler çok sevinmesin benceDalga geçiyor olay olduğundan beri
aynısını o yaşayıp hakan gülseydi ne adamlığı kalmıştı ne bir şey
Gönülden destekliyorum, inşallah kazanırBende bende inşallah şampiyon olur sonuna kadar hak ediyor
oflaza göstersin kadın şampiyon ne demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?