- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
hadi inşallah yetti artık hep gönüllüler yiyorBugün ünlüler kazanacak diyorum hadi bakalımm
herkese selamBugün ünlüler kazanacak diyorum hadi bakalımm
hatta ndaya eski kocasıyla hala görüşüyormuş dün haber açmıştım magazin bölümüneana Bi ben duymamışım ozaman bugün oğrendim
yuhhh gerçekten mi...ne kadar cahal mışımhatta ndaya eski kocasıyla hala görüşüyormuş dün haber açmıştım magazin bölümüne
sen onu duymsadıydan şimdiye kadar Bozoğun çağla şikelin eski sevgilisi olduğunu da duymamışsındır
Selam canım hoş geldin.herkese selam
bencede kazansınlar ya yazık kaç gün oldu bişi yemediler
Aynen yaa bugün artık ünlüler kazanıp afiyetle yesinler inşallahhadi inşallah yetti artık hep gönüllüler yiyor
Ah bozok ah bırakmayacaktın çağlayı bozooook!!! Bak o nerde sen nerdesin. Çamurun içinde sürünüyon.hatta ndaya eski kocasıyla hala görüşüyormuş dün haber açmıştım magazin bölümüne
sen onu duymsadıydan şimdiye kadar Bozoğun çağla şikelin eski sevgilisi olduğunu da duymamışsındır
Selam canım hoş geldin.
Aynen ya kazanırlar inşallah ödül muhteşem benim bile karnım tokken canım istedi
Birde hasana geri dur diyor..Geçen sezon bu oyunda Turabi kazanamamıştı öyle hatırlıyorum önce gelse bile atış yapamamıştı.
O bende de var ben de oy kullandım biraz önce bir de tatlıcıyımdır çok düşerim tatlıya içim gitti hepsine. Hepsini verseler hayır dememhoşbuldum
benim canımda sütlü tatlılar yarışmasına oy verirken tatlı istedi ondan eti meti gözüm görmüyo
şuan ne tatlısı yapsam da yesem diye düşünüyorum
vayyyy yakışıklıymış ozaman bozok cağla iyiki değişmiş
O bende de var ben de oy kullandım biraz önce bir de tatlıcıyımdır çok düşerim tatlıya içim gitti hepsine. Hepsini verseler hayır demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?