yunanlı gene geldı ortalıgı karıstırdı hainokeye dördüncü buldular tanerin yeri çabuk doldu, gavurun gızı seni
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyimilk zamanlar nadya iyiydi bozokla takıldı cık itici oldu
Yorum süper oldu valla cuk diye oturdu gavurun gızı hahahokeye dördüncü buldular tanerin yeri çabuk doldu, gavurun gızı seni
O kismi kacirmisim ama bayagi surme gibi kalem gibi cekmisateş yakıolar ya onun küllerini sürüyorlar
survivorda yeni trend külden makyaj
daha öncede sürmüşlerdi ordan biliyorum
Nerden bakarsam bakayim,sahrayi sempatik bulamiyorum tatlim yaaTurabiden ve yandaslarindan hic hoslanmiyorum sahra bile daha sempatik
O kismi kacirmisim ama bayagi surme gibi kalem gibi cekmis
Bana kul degil de kulliyen yalan gibi geldi
bozok ve turabinin yanında sempatik duruyorNerden bakarsam bakayim,sahrayi sempatik bulamiyorum tatlim yaa
AL Birini vur ötekine,hepsi ayni mokbozok ve turabinin yanında sempatik duruyor
Bana da gelmio acikcasi ama turabi hilmi bozok nadya siralamasinda sahra bi yik daha ustte hasan ve ozlem di en sevdiklerim ozlem gitmez insallah bozok gitsin ne terbiyesiz bi tip yaaasNerden bakarsam bakayim,sahrayi sempatik bulamiyorum tatlim yaa
özlem giderse balıkları kim tutacak,sözde bozok balık tutuyordu,hiç umursamadı,özlemin tutmasını da kıskandıözlem giderse üzülcem valla, çalışkan kız, iyi bi survivor, diğerleri gibi çal çene değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?