Bende öyle düşündümSerenay az once nadyaya karsi bi kere dustu ikinciyi cikmadi ben mi kaçırdım
Bende oyle gordum sankiSerenay az once nadyaya karsi bi kere dustu ikinciyi cikmadi ben mi kaçırdım
İlk turda Nadya hepsini aldığı için zaten Serenay ikinci turda hepsini alsa da bir anlamı olmazdı ilk turda Nadya hepsini aldı çünkü.Serenay az once nadyaya karsi bi kere dustu ikinciyi cikmadi ben mi kaçırdım
Ay evet,kendimi düşündüm de ben olsam hemen suya atlarim canim acimasin bana değmesin diyeçok tehilkeli oyun ama sakatlıklara yol açabilir
Dusme hakki olayi kalkti sandim basta ama pascal 2.yi cikti ondan sonraBende öyle düşündüm
Nadya 1 turda bitirdiği için öyle. Eğer iki turda hepsini alsaydı serenay da 2 tur oynayacaktıSerenay az once nadyaya karsi bi kere dustu ikinciyi cikmadi ben mi kaçırdım
bende sanırım refleks olarak atardım kendimi sularaAy evet,kendimi düşündüm de ben olsam hemen suya atlarim canim acimasin bana değmesin diye
Sokakta mı bulduk ayol,kıymetli olcak tabibende sanırım refleks olarak atardım kendimi sulara
ne kıymetli canımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?