canım en çok sembol alanlar arasında final yapılcak birinci olan son üç hafta dokunulmaz olup kıbrısı 3 hafta önceden garantilicek tatil yapcak yani ooohhh keyif kekaa
Yalnız adalar birleşince turabiyle hakanı aynı adada düşünemiyorum, bernaylada sahrayı
Yalnız adalar birleşince turabiyle hakanı aynı adada düşünemiyorum, bernaylada sahrayı
bencede onlar birbirini yesin Hasan rahat etsin :)iyi işte hasan rahat eder
Yok boyle dans hakkinda kimse bir sey demedi bana hic cekici gelmedk nedense
Yok boyle dans hakkinda kimse bir sey demedi bana hic cekici gelmedk nedense
Ama kabul et turabide hakediyo bazen :))Harbiden yaa diskalifiye ettirecek bu acun turabiyi
İbrahim Tatlıses'in kasasında üç tane altın kelebek ödülü çalınmış onlar altın değil altın kaplamaymış tabi hırsızlar bilmiyor ki bu ödülde kaplamadır kesinlikle.Kupa ne işe yarayacakmış orayı kaçırdım ben
Ama kabul et turabide hakediyo bazen :))
ne zamandır anam anama garip anam muhabbeti durdu ya dimi, neyse annlere günü geliyo yine başlar
Valla kelebek ödülü bilmem de Acun'un maşallahı var zengin yani belki gerçek bile olabilirİbrahim Tatlıses'in kasasında üç tane altın kelebek ödülü çalınmış onlar altın değil altın kaplamaymış tabi hırsızlar bilmiyor ki bu ödülde kaplamadır kesinlikle.
Hasan söylese ah canım nasılda özlüyor annesini derdiniz
Aaa utopyada kurre mi elenmis
zaten 30-40 yaşında adamların ilk defa analarından ayrılmış gibi reaksiyon göstermeleri hiç normal değil sms e oynuyorlar derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?